pvc.nl

pvc.nl

Online verkoop van pvc vloeren.
9,8

• Eric Kraaiveld
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Wordt gebeld voor een leveringsafspraak, vragen worden direct beantwoord, snelle levering, bezorger belt half uur voor aankomst en levert het keurig af. Fijn bedrijf.

• Talma

Snelle levering klant vriendelijk

• Hoe beoordeel je pvc.nl?

• Ruud Van der helm
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Snelle levering alleen niet van tevoren aangegeven maar ondanks dat wel tevreden

• Marten
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Zeer goede offerteprijs en zeer snel geleverd. Goed advies.

• Piet Hiemstra

Complete snelle levering

• Rian

• Dily Gen
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Super geholpen, laminaat had leveringsproblemen. Betere, duurdere en net zo mooie laminaat toch op tijd geleverd. Bedankt!

• Iris
    Review voor pvc.nl

De beste prijs en daarnaast ook nog de beste service! Hier werken vriendelijke medewerkers die snel reageren en met je meedenken.

• Josien
    Geverifieerde klant van pvc.nl

PVC vloer gekocht, goede prijs, goede service. De levertijd vanuit de leverancier duurde iets langer, maar daarover werd ik keurig geïnformeerd. Ik had een hele positieve ervaring met deze firma.

• Wouter
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Tijdens black friday twee vloeren gekocht tegen een mooie korting. De service was uitstekend. Contact gehad over de afleverdatum en dat verliep prima.

• Kees de Jong
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Snelle levering, er waren wat obstakels maar deze zijn keurig opgelost door PVC.nl

• Maria
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Snelle levering en goede communicatie met pvc.nl

• Janneke de Vries
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Vloer was perfect precies de zelfde kleur als de vloer die we van dit type al hadden liggen op de bovenverdieping. ik heb alleen geen verzend bevestiging gekregen of bezorgings moment. Dus ik werd ineens gebeld door de bezorger dat hij met de vrachtwagen bij ons voor de deur stond. Gelukkig werk ik dichtbij en kon ik snel naar huis rijden maar anders was dit zonde van de chauffeur zn tijd geweest...

• Conchita
    Review voor pvc.nl

Goede service! Met spoed een ondervloer nodig en ondanks dat hij vandaag dicht zou zijn is hij toch even gekomen zodat we de vloer konden afhalen.

• Chantal
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Gekozen voor pvc.nl, omdat de gewenste vloer hier het goedkoopste was. Ik was eerst huiverig om te bestellen (kende de website niet), maar dat was nergens voor nodig. Je kan namelijk ook ervoor kiezen dat je pas betaald bij aflevering. De levering gebeurde ook snel. Tevreden klant.

• Patricia

Goede prijs.

• Anne Pet
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Snelle service en levering en direct contact met vragen via de app.

• Loek Marquenie
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Gunstige prijs en snel geleverd!

• Yuriy Poleshchuk
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Goede klantenservice met hele aardige medewerkers. Als je vraag hebt word gelijk goed geholpen. Toppers!

• Arnaud
    Geverifieerde klant van pvc.nl

Mooie click pvc vloer tegen een goede prijs kunnen kopen; na aanschaf heldere communicatie, en snelle levering