remuspower.nl
In deze webshop vind je duidelijk en snel de Remus uitlaat die geschikt is voor jouw auto.
Door de nauwe samenwerking met onze Remus importeur (GKB-import BV) kunnen wij in bijna alle gevallen snel je Remus product bij jou af laten leveren.
randley chirino
Vragen werden duidelijk beantwoord en ik kreeg ook advies
Antwoord van remuspower.nlBedankt Randley voor je positieve review! 🙏
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het advies bij je Remus uitlaat 💪
We wensen je veel plezier met de nieuwe sound en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag weer verder! 🚗🔥 -
Nick
Super service!Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je mooie review, Nick! 🙌
Super dat je tevreden bent met je Remus einddemper — geniet van de verbeterde sound van je auto! 💪🔥 -
Hoe beoordeel je remuspower.nl?
Patrick Gueli
Top! Eindstukken vallen dieper en amper zichtbaar! Geluid niet overdreven en blaast goed in hoge toeren…
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je mooie review Patrick! 🙏
Goed om te horen dat je tevreden bent met de Remus uitlaat — subtiel qua look, maar met dat typische sportieve geluid bij hogere toeren. Veel rijplezier! 🚗💨 -
Matthiaskeuhh
Top kwaliteit uitleg was in orde ! Enkel papier voor keuring zelf afprinten 😂
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je review, Matthias! 🙌
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de uitleg. Wat betreft de papieren voor de keuring: Remus Oostenrijk levert deze inderdaad niet meer standaard bij, waardoor ze zelf geprint moeten worden. We begrijpen dat dit wat onhandig kan zijn, maar gelukkig is het document eenvoudig te downloaden en printen. Veel plezier met je uitlaat! 🚗💨 -
J De Jong
Een schitterend product, de Remus uitlaat voor de Cupra leon sportstourer 2.0, een prachtig diep geluid en echt plug en play. Sowieso een stuk beter gelast dan de originele uitlaat en beter materiaal.
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je geweldige feedback! Wat mooi om te horen dat de Remus uitlaat voor jouw Cupra Leon Sportstourer zo goed bevalt. We wensen je veel rijplezier en zien je graag nog eens terug! 🚗💨
JW
Super snelle communicatie en levering
Antwoord van remuspower.nlTop, dank je wel voor je review! Fijn dat alles zo vlot is verlopen. Veel plezier met je Remus uitlaat en het nieuwe geluid! 😎🔥
MG
Prima communicatie. Geen gedoe en betaling werd netjes pas verwerkt na bevestiging levering door fabriek. (Productie was vertraagt bij fabriek)
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en afhandeling, ondanks de vertraging vanuit de fabriek. Geniet van je Remus uitlaat – het wachten wordt absoluut beloond met het geluid! 💪🏼🚗💨
Wim Rogiers
Goeie service en snelle response.
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je review, Wim!
Top om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle reactie.
We wensen je veel rijplezier met je Remus motoruitlaat! 🏍️💨 -
Jens van droogenbroeck
Snel antwoord op mijn vragen
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je review, Jens!
Fijn om te horen dat je snel antwoord kreeg op je vragen. We staan altijd klaar om te helpen. -
Vladi
Super snelle levering, super service top!!
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je geweldige review, Vladi! 🙌 Super om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en service. Veel plezier met je Remus uitlaat 🚗💨 Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor je klaar.
Nick Strijker
Precies het geluid waar ik naar op zoek was. met de kleppen dicht geen last van overlast in de auto. Maar als de kleppen op gaan lekker sportief geluid!
Antwoord van remuspower.nlWat super om te horen Nick! Bedankt voor je fijne feedback en veel rijplezier gewenst :-)
Davy Frisque
Beste communicatie ooit, besteld op 3 andere plaatsen waar men niet kon leveren. Uitlaat werd hier wel geleverd en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Antwoord van remuspower.nlHey Davy, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is en dat je de communicatie kon waarderen. Tot bij een volgende bestelling! 🙌
Eric Vielvoije
Uitlaat sneller geleverd af fabriek dan verwacht. Klingt echt goed, mooie diepe brom maar ook beschaafd.
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je review, Eric! 🙌 Super om te horen dat het geluid goed is. Veel rijplezier! 🚗💨😃
Auto Demontage Overpelt bv
zeer vriendelijk en correct geholpen, alles vlot geleverd binnen termijn dat werd doorgegeven
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je goede review! zijn we erg blij mee :-)
Peter Moons
Duidelijk geholpen via de telefoon..Verder uitstekende service.
Antwoord van remuspower.nlHartelijk dank voor je mooie review Peter! Hier zijn we erg blij mee :-)
Dirk Aerts
top informatie, snelle levering, afgehandeld zoals het hoort.
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je positieve review, Dirk! 🙌 Super om te horen dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om goede info en snelle service te bieden, dus fijn dat je dat zo waardeert. Veel plezier met je REMUS Sportuitlaat en tot de volgende keer! 🚗👍
Shandro Brummel
Duidelijke, snelle contact via whatsapp ook voor vragen.
Wordt op de hoogte gehouden van de leveringen.
Goed verpaktAntwoord van remuspower.nlBedankt voor je fantastische review, Shandro! 🌟 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Snelle en duidelijke communicatie vinden we erg belangrijk, dus fijn dat je dit zo hebt ervaren. Ook houden we je natuurlijk graag op de hoogte van de levering, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Veel plezier met je nieuwe Remus uitlaat, en als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden via mail, telefoon of WhatsApp! 🚗💨
Patrick
Ontzettend bedankt voor de snelle service en hulp ! Uitlaat voor mijn ford fiesta besteld en super snel geleverd.
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en levering. Veel plezier met de nieuwe Remus uitlaat voor je Fiesta, en we staan altijd voor u klaar mocht u nog vragen hebben. 😊🚗
Semih Karagoz
Heel Goede service, wel jammer dat de voordemper die ik wou niet meer werd geproduceerd
Antwoord van remuspower.nlBedankt voor je eerlijke feedback. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de service die je hebt ontvangen. We begrijpen echter dat het erg vervelend is dat het onderdeel dat je nodig had niet meer wordt geproduceerd, maar we hebben een goed alternatief voor je geregeld en deze is in productie.
Hakan Proost
Zeer tevreden over de kwaliteit wel paar maand moeten wachten maar zeker aan te raden