shop.EuropeSecurity.nl
In deze unieke webshop vind je een groot assortiment beveiligingsproducten voor veel meer veiligheid. Voorkom inbraak, diefstal, brand of geweld.
Veilig zijn voor elk budget, betaalbaar voor iedereen. Kennis maken met veelal unieke, losse zelf te installeren beveiligingsproducten. Onze uitgebreide kennis hiervan biedt voor jouw pure meerwaarde.
"Wij zijn er voor iedereen, zonder account direct bestellen"
Guus Smeets
Snelle levering met prima alternatief voor het bestelde artikel.
Yves Jacobs
Zeer vriendelijke service...na een probleempje te hebben gehad hebben ze onmiddellijk geholpen...top!
Hoe beoordeel je shop.EuropeSecurity.nl?
Anoniem
Sleutelkluis snel binnen. Wel wat nadelen ivm verpakking zie omschrijving
Antwoord van shop.EuropeSecurity.nlDank u wel voor het bericht.
Klopt helemaal de code eruit halen vergt enig geduld.
Op zich wel goed dat het niet zomaar gelezen kan worden.
Succes met uw mooie sleutelkluis.
Support, shop.EuropeSecurity.nl -
Bert
Snel bezorgd. Goede prijs kwaliteit. Product zoals omschreven.
MARC DEVOOGHT
prima
Eric Maessen
Niet leverbaar artikel adequaat opgelost.
Na bestelling bleek het gewenste artikel niet leverbaar. Ik werd hierover dezelfde dag telefonisch geïnformeerd en kreeg een voorstel voor een alternatief, duurder product, zonder bijbetaling. Het vervangende artikel werd de volgende dag al geleverd.
Zeer tevreden over de snelle en klantgerichte afhandeling.Antwoord van shop.EuropeSecurity.nlBedankt voor uw mooie review en positieve woorden! Fijn om te horen dat de oplossing naar tevredenheid was en dat u snel het vervangende artikel heeft ontvangen. We vinden het belangrijk om onze klanten goed en persoonlijk te helpen, ook als iets onverwacht niet leverbaar blijkt. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en helpen u in de toekomst graag weer verder.
m.vr.grt. Emiel -
Bart Knapen
Top product
Antwoord van shop.EuropeSecurity.nlMooi om te horen Bart,
Het is idd een best garagedeur slot.
m.vr.grt. Emiel -
Richard
Produkt goed ontvangen . Leveren duurde een dag langer dan verwacht.
Dirk
De gunstigste prijs die ik gevonden heb voor 2 SQUIRE sloten : het Defiant schijfremslot en een 50mm hangslot ter beveiliging van m'n motor.....en een SUPERSNELLE levering....TOP!!!!
Antwoord van shop.EuropeSecurity.nlgraag gedaan:)
Peter
Snelle levering en duidelijke communicatie !
A Honderd
Henk Punter
Snel geleverd.
Laurense Motors
Na een probleem met één van onze sloten werd dit naar tevredenheid en onder garantie vlotjes geregeld. We zijn hier zeer tevreden over 👍
Ronald
Goede service. Na probleem melding met een priduct prima feedback.
Antwoord van shop.EuropeSecurity.nlGoedemorgen Ronald, bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat, na in eerste instantie een klein probleempje met het product, het naar tevredenheid is opgelost!
paul ariëns
prima service
Antwoord van shop.EuropeSecurity.nlGoedemiddag Paul, bedankt voor uw reactie en beoordeling. Mooi om te lezen dat alles naar wens is verlopen!
jan mol
GWK Mulder
Snelle service en voordelige prijzen.
Britt MJ Augusteyns
Snelle levering, geweldige oplossing dank u voor alles
Raymond
Goeie service! Aardige mensen!
Joost Kofflard
Goede snelle levering