stone egg bbq
wij werken alleen maar met kwaliteit producten, die wij verkrijgen door eigen import
Tim Van den berg
Snelle service
2 uur besteld en voor 6 nog binnen -
Bert Gerding
Er wordt de tijd genomen voor alle uitleg en vragen. Prima service en tot nu toe dik tevreden!
Hoe beoordeel je stone egg bbq?
W. Van Kempen
Fijn contact , je wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering. Alles goed verpakt ! Prijs kwaliteit een dikke 10!
Maikel
Vorige week een kamado gekocht van zeer goede kwaliteit. Goede service en uitleg gekregen door zeer vriendelijke en niet opdringerige verkoper. Ben er erg blij mee. Echt een aanrader om hier een kamado te kopen.
Henk Busman
Top service neemt de tijd voor je dringt je niets op ik raad iedereen aan om hier een kamado te kopen goede prijzen.
Gerrit
Goede service en snelle bezorging
Gerrit
Super kwaliteit en service zeker een aanrader
Ferdinand Dibbets
Mooie prijzen goede uitleg
Richard Bosgraaf
Super en een top verkoper 👍
Fokke Kramer
Super service
Margaret de Zeeuw
Vlot geleverd, nam de tijd bij levering, duidelijke uitleg gekregen en veel tips!
Richard
Netjes geregeld, en op afspraak, werd compleet door de eigenaar afgeleverd met een goede uitleg erbij. Een dikke 10 !!
Jan
Vlotte en snelle levering ,en verstand van zaken , een dikke 10 !!
van onze kant een aanrader , en een bbq waar je gelijk van kan genieten
Bedankt -
Kramer Transport
Het deskundig advies en de snelle levering
Michel Snijder
4 Dsk
Corné Moes
Top..
Jeffrey Schipper
Betrouwbaar en uitstekende service, bbq werd voorbij de deur geleverd en gemonteerd, geen gehaaste uitleg en zelfs een extra accessoires ontvangen
Sjoerd Baarssen
Snelle levering, kwaliteit voor een redelijke prijs.
Gerrit De boer
Snelle levering en kwaliteit producten
Harry Eijkhout
Snelle levering. Jammer dat er ook bij hogere bedragen er nog bezorgkosten bij komen.