surfandmore

surfandmore

Bekijk alle reviews en keurmerken van surfandmore en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
  • Maarten
    Review voor surfandmore

Niet alleen mooie aanbiedingen, maar ook goede service. Vorig jaar een uitdaging met fin van een surfboard van mijn dochter waarbij Dimitri bleef zoeken tot we een goed alternatief hadden. Leuke aan een relatief nieuwe shop is dat ze je snel (her)kennen en de collectie steeds verder uitbreid. Benieuwd wat er nog gaat komen!

• Henk

Leuke kleine winkel. Maar helemaal
    surfminded. Dimitri wist wat ik nodig had, en de prijs was top. Mooie spullen ook.

• Hoe beoordeel je surfandmore?

• Michiel
    Review voor surfandmore

Leuke surfshop met scherpe prijzen en een goede service. Dimitri probeert zelf ook veel surfspullen die hij verkoopt en weet dus waarover hij het heeft. Al diverse wing spullen bij hem gekocht en zeer tevreden

• Huug
    Review voor surfandmore

Deze week een bestelling bij SurfandMore gedaan. Binnen enkele dagen werd het geleverd. Super kwaliteit. Ik had nog wat extra informatie nodig, en dat werd netjes naar mij toe gemaild. SurfandMore blijkt naast de kwaliteit ook over klantvriendelijk te beschikken. Ik raad de website iedereen aan. Ik ga vaker een bestelling bij jullie doen.

• Lukes222
    Review voor surfandmore

Ik kwam bij surfandmore terecht voor mijn nieuwe kite set. Fijne webshop waar alle informatie overzicht wordt weergegeven. De klantenservice was erg vlot met de reactie op mijn vragen betreft de levering en wat persoonlijk advies. Gelukkig kreeg ik mijn order de volgende dag al binnen waardoor ik vorige week direct tijdens het mooie weer mijn nieuwe spullen kon gebruiken. Nogmaals bedankt voor de goede service Dimitri

• Tom
    Review voor surfandmore

Super mooie spullen en werd erg goed geholpen. Zou daar zeker terugkomen

• Eric Beugelaar
    Geverifieerde klant van surfandmore

Snelle levering en een belletje voor akkoord

• Bram
    Review voor surfandmore

Hele vette kleine shop. Enthousiasme straalt er vanaf. Zeer goed geholpen. Echt een aanrader!!!

• Suus
    Review voor surfandmore

Hele fijne service, vriendelijk geholpen door de eigenaar en mijn bestelling was snel in huis.