tantesus
Rianne Hendrix
Wat heb ik een heerlijk koffie en thee mogen proeven op de Keersop Middag. Bij thuiskomst meteen besteld, nu kan ik thuis ook heerlijk genieten hiervan! Dank tante Sus voor de snelle levering!
Mark van Leuken
Fijne party om mee te werken. Bestelling plaatsen gaat soepel. En ze helpen je met de vraag of suggestie die je hebt.
Hoe beoordeel je tantesus?
Marianne Krist
Zo lekker !! Zowel de koffie als de thee....Tis genieten.... en vergeet die fijne service niet.....
Anita Enckevort
Top service en leuke attentie.
nicole franken
Precies dat, snelle levering aan huis.
Antwoord van tantesusBedankt voor de mooie review Nicole!
Nick Gijzenij
Heerlijke
Antwoord van tantesusBedankt voor je review en de vijf sterren Nick :)
Merel en Thijs
Wij hadden de eer dat de mobiele mooie koffiebar van tante Sus voor onze deur stond op onze bruiloft. Wat heeft iedereen genoten van de smaakvolle koffie en thee! De bar (en de barista’s) zorgen voor een fijne sfeer. Het contact vooraf aan de dag zelf verliep heel prettig en klantvriendelijk.
Een aanrader!Antwoord van tantesusBeste Merel en Thijs, bedankt voor jullie review. Erg fijn om te lezen! Wij vonden het ook een eer om de koffie & thee te verzorgen op deze prachtige dag :)
Femke Filott
Heerlijke koffie, goede service
Antwoord van tantesusFijn om te lezen Femke, bedankt voor je review!
Ans de Kort
Ik zou het goed koper maken of een paar gratis er bij want het toch een proefpakket ,,!!!! Groetjes Ans
Antwoord van tantesusBeste Ans, bedankt voor uw review. Ik begrijp dat u bij een proefpakket denkt aan een aanbieding. Ons proefpakket is helaas geen aanbieding, het is gemaakt voor klanten die graag alle koffies willen leren kennen. We gaan nadenken over een naam die beter past bij dit pakket. Bedankt voor de tip. Groetjes, Tante Sus
Josseke Jonker
Niks mis mee.
Antwoord van tantesusBedankt voor de vijf sterren Josseke!
Kim
Heerlijk om elke dag de Rinus te kunnen drinken. We kunnen niet meer zonder hem ;-)
Antwoord van tantesusEn Rinus kan niet zonder jullie :), bedankt voor je Review Kim!
Leny van Schijndel
Heerlijke thee,zo genieten!!
Antwoord van tantesusDat is nog eens fijn om te lezen, Leny!
Corné Fonken
Mooie eerlijke en heerlijke producten. En goede service!
Antwoord van tantesusBedankt voor de review en de vijf sterren Corné!
Rein Sterenborg
Antwoord van tantesusBedankt voor je review Rein!
mia rijnen
De koffie kwam op een andete tijd, maar dat werd ruim op tijd aangegeven.
Antwoord van tantesusBedankt voor de vijf sterren Mia!
Cyrille Beenhackker
Mooi product! Bijna alle 4 de smaken geprobeerd. Allemaal top! Mooie duurzame bonen met zorg gebrand.
De kans gekregen om even te mogen kijken in de branderij. Mooie uitleg gekregen van Stef en kunnen zien hoe de bonen vers gebrand worden.Antwoord van tantesusBedankt voor je mooie en uitgebreide review, erg fijn om te lezen!
Harold Kuijpers
Verse bonen
Antwoord van tantesusBedankt voor je review Harold!
Wouter Wetemans
Proefpakket koffiebonen besteld met vier verschillende soorten koffie om uit te proberen. Erg lekkere koffie in een mooie verpakking, ook fijn dat ze aan huis bezorgen met persoonlijk kaartje erbij. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Antwoord van tantesusErg leuk om te lezen, bedankt voor je review!
Ella Beukman
Goede service lekkere koffie en vriendelijke mensen
Antwoord van tantesusBedankt voor de leuke review Ella!
bertie claassen
Heerlijke koffie. Duidelijke site, makkelijk bestellen
Antwoord van tantesusBedankt voor je review Bertie, fijn om te lezen.