Lidmaatschap geannuleerd

tess v heeft 293 4 ster reviews 293
tess v heeft 108 3 ster reviews 108
tess v heeft 46 2 ster reviews 46
tess v heeft 66 1 ster reviews 66

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Ilse V

Ik vind dat TESS V super leuke kleding heeft voor een betaalbare prijs. Het nadeel vind ik wel het retourneren. Het heeft ten eerste bijna 2 weken geduurd voordat ik bevestiging kreeg van mijn retournering. Dan krijg je bericht dat je bedrag binnen 14 werkdagen wordt teruggestuurd. Ik wacht nu al 12 werkdagen en heb nog niks ontvangen. Ik wacht geduldig nog 2 extra werkdagen af, maar vind alles bij elkaar te lang duren...

2. Danique

Voor het bedrag dat je neerlegt, verwacht ik wel een wat betere kwaliteit zonder loshangende naden. Ik stuur het terug.

3. Hoe zou je tess v beoordelen?

4. Kim

Helaas zie ik mij toch genoodzaakt om mijn (eerste én tevens laatste) ervaring met Tess V te delen. Na mijn melding over kleine gaatjes in een nieuw jasje, mocht ik het na enig heen en weer mailen uiteindelijk toch ruilen. Ik stuurde het jasje op en..hoorde vervolgens niets meer. Diverse mails gestuurd met verzoek om het nieuwe jasje te sturen, mij überhaupt op de hoogte te brengen van de stand van zaken, en uiteindelijk mijn geld dan maar terug te betalen. Op geen enkele mail die ik stuurde nadat het jasje was teruggestuurd, is gereageerd, evenmin heb ik mijn geld ontvangen. Jasje weg, geld weg..echt zó waardeloos!

5. Emmy

Schandalig! Ik heb vaak bij Tess V besteld en weinig problemen gehad. Nu is mijn bestelling kwijt geraakt en ben ik als klant de dupe en ben ik mijn geld kwijt. De postbezorger is nooit bij me langs geweest, mijn pakket al een week kwijt. Contact met Tess V gezocht en hun geven aan hier niets aan te kunnen doen en mij een tegoed bon te geven van het bedrag waar ik voor heb gekocht (€210,-) die maar 2 jaar geldig is. Ik bestel voor een groot bedrag bij Tess V (verschillende maten om uiteindelijk te kijken wat past, dus uiteindelijk wilde ik nooit die €210,- kwijt zijn aan kleding) de postbezorger raakt het kwijt en ik ben mijn geld kwijt. Ik ben dus van Tess V verplicht om bij hun weer te kopen. Ik ben hier helemaal op afgeknapt op deze manier van om gaan met klanten. BESTEL HIER NIET!!!!!! Want raakt jou pakket kwijt dan ben jij de dupe.

6. Liz

Hele leuke kleding, snel binnen

7. Maureen

Leuke en mooie kleding. De kwaliteit is over het algemeen goed, maar als er iets mis is met de kwaliteit geeft de klantenservice zich niet thuis