theolivelabel.shop

theolivelabel.shop

Bij The Olive Label vind je eerlijke en heerlijke extra virgin olijfolie. Echt eten van absolute topkwaliteit. Onze producten komen rechtstreeks van olijfboeren die met passie, liefde en respect voor de natuur de mooiste producten produceren die de mediterrane zon en de aarde jou te bieden hebben.
9,9

• Janne
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Goede service. Nette levering.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Janne. Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze service is bevallen en dat de levering goed is gegaan. We waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Dat helpt onze webwinkel en (toekomstige) klanten enorm! Geniet van de olie! Dank. Hartelijke groet, The Olive Label

• BJM
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Snelle levering en goede producten!

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste BJM. Dank voor je review! We waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. Voor ons als webwinkel is dat heel belangrijk., maar ook voor andere om de juiste beslissing te maken. Fijn om te horen dat de levering goed ging en de producten bevallen. Geniet van de olijfolie. Hartelijke groet, The Olive Label

• Hoe beoordeel je theolivelabel.shop?

• Colinda Keet
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Snelle levering en zeer goed verpakt. Mooie flessen olijfolie. Heel blij mee.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Colinda. Heel fijn dat je bestelling snel is geleverd en we doen altijd ons best om jouw bestelling zo goed mogelijk te verpakken. Bedankt dat je even de moeite hebt genomen om je beoordeling te delen. Dat helpt onze webwinkel en (toekomstige) klanten enorm! Geniet van de olie! Dank. Hartelijke groet, The Olive Label

• Machelina

Biologische olijfolie Puglia

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Machelina. Dank voor de geweldige 5 sterren! Heel fijn dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Dat helpt onze webwinkel enorm! Dank en hopelijk tot snel bij je volgende bestelling. Groet, The Olive Label

• Joris - Maastricht
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Heerlijke olijfolie en goeie service!

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Joris. Dank voor je 5 sterren review! Heel fijn om te horen dat de olijfolie en onze service in de smaak valt! We waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Dat helpt onze webwinkel en (toekomstige) klanten enorm! Geniet van de olie! Dank. Hartelijke groet, The Olive Label

• Mirjam Buntsma
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Altijd heerlijk, altijd the best!

Antwoord van theolivelabel.shop

Hallo Mirjam. Hier hebben wij weinig aan toe te voegen. Dank voor je geweldige 5 sterren review en dat je de moeite hebt genomen je ervaring te delen met anderen. Fijne dag! Groet, The Olive Label

• Iris
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Betrouwbaar en zeer goede kwaliteit

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Iris. Dank je wel voor je mooie review en vooral voor je jarenlange vertrouwen. Dat waarderen we enorm.
    Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit van onze olijfolie als onze service goed bevalt. We doen ons best om bijzondere extra vierge olijfolie van kleine producenten te vinden en eerlijk te leveren, dus jouw beoordeling is zeer waardevol.
    Dank!
    Hartelijke groet,
    The Olive Label

• Meryem Yavuzyigitoglu

Heel goede service.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Meryem. Helaas was 1 artikel dat u bestelde uitverkocht. We hebben daar snel op gereageerd en gelukkig hebben we dat naar tevredenheid opgelost. Dank dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaring met The Olive Label te delen!
    Groet, The Olive Label.shop

• Coby Bakker

Perfecte levering

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Coby. Dank voor je 5 sterren review.
    Heel fijn om te horen dat je levering perfect was. Het wordt zeer gewaardeerd dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Graag tot snel in de online shop!
    Groet, The Olive Label

• Elly Veenhuizen
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Heerlijke olijfolie, snelle levering! Voor mij geen olijfolie van de supermarkt. The Olive Label.shop heeft mij fantastisch geholpen. Een dikke pluim!

Beste Elly,
    Dank voor je mooie review!
    Een heel enkele keer gaat het weleens mis. Het was natuurlijk vervelend dat PostNL je 5 liter bag-in-box kwijtraakte. Terwijl wij afwachtten of PostNL je pakket alsnog zou vinden, hebben we alvast een nieuwe laten bezorgen. Die levering ging gelukkig wel goed.
    Nu, een aantal weken later, is het andere pakket nog steeds kwijt. Dat hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Een pakket duurt soms wat langer, maar het is niet eerder echt zoekgeraakt. Dat kan helaas gebeuren.
    PostNL verstuurt miljoenen pakketten, dus een klein wonder dat het bijna altijd goed gaat.
    Hoe dan ook: jij hebt je olijfolie! Fijn om te horen dat de kwaliteit bevalt en dat deze levering wel soepel verliep. Zo hoort het ook.
    Veel plezier met je aankoop!
    Hartelijke groet,
    The Olive Label

• An O'niem
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Ik heb inmiddels meerdere soorten olijfoliesoorten besteld, allen met gezondheidsclaims en geen enkele heeft teleurgesteld. Ook deze niet

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste An. Heel fijn om te horen dat de verschillende olijfoliën in de smaak vallen! Dank dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Dat helpt onze webwinkel enorm! Dank en hopelijk tot snel bij je volgende bestelling. Groet, The Olive Label

• T zonneveld
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Goede levering en netjes verpakt

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste T. Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn om te horen dat de levering goed ging en we doen inderdaad ons best om bestellingen goed in te pakken. Geniet van de olijfolie. Hartelijke groet, The Olive Label

• Anja Roterman
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Ik zocht een alternatief voor de olijfolie die ik normaal heb en tijdelijk niet beschikbaar was. Ik heb voor een alternatief gekozen en niet wetend of deze olijfolie naar wens zou zijn. Ook deze olijfolie is ern goede keus geweest. En de levertijd is zeer snel. Goed verpakt. De kwaliteiten is het zeker waard. Je wilt geen olijfolie meer uit de supermarkt.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Anja. Dank voor je geweldig mooie review! Als je favoriete merk olijfolie tijdelijk niet beschikbaar is, is dat natuurlijk vervelend, maar als je het even omdenkt is het inderdaad ook een mooie aanleiding om iets nieuws te ontdekken! Alle oliën in ons assortiment komen van kleine producenten die kwaliteit boven volume stellen, dus aan de kwaliteit zal het niet liggen. Heel veel dank voor het delen van je ervaring! Hartelijke groet, The Olive Label.shop

• Anke
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Echt heerlijke en kwalitatief goede olijfolie!

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Anke, heel veel dank voor je mooie review! En ook dank voor het delen van je ervaring. Hier worden wij blij van! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Geniet van je olijfolie. Hartelijke groet, The Olive Label

• Alan Halsall
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Super lekker, hoge kwaliteit en snel leveringen

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Alan. Bedankt voor het compliment. We doen geen concessies op de kwaliteit, dus goed om te horen dat dit wordt opgemerkt. En je woont dichtbij dus makkelijker om je bestelling direct thuis te bezorgen. Dank dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Dat helpt onze webwinkel enorm! Dank en hopelijk tot snel bij je volgende bestelling. Groet, The Olive Label

• Monique Pleit
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Snel geleverd, heerlijke olie van de laatste oogst.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Monique. Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de olie van de nieuwe oogst in de smaak valt en dat de bezorging snel verliep. We waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Dat helpt onze webwinkel en (toekomstige) klanten enorm! Geniet van de olie! Dank. Hartelijke groet, The Olive Label

• Mad_1
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Prima levering, top kwaliteit!

Antwoord van theolivelabel.shop

Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je even de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn om te horen dat de kwaliteit bevalt en de levering soepel verliep. Zo hoort het ook. Veel plezier met je aankoop! Hartelijke groet, The Olive Label

• Nouk
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Duidelijke informatie over levering. op tijd geleverd.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Nouk, bedankt voor je review! Als kleine webshop helpt elke review ons enorm om beter gevonden te worden, dus we waarderen het dat je de tijd hebt genomen. Fijn om te horen dat de informatie duidelijk was en alles op tijd is aangekomen. Veel plezier met je aankoop! Hartelijke groet, The Olive Label

• Albert Stoter
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Heel veel dank voor de zeer snelle levering. En wens u een hele fijn vakantie!

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Albert. Hartelijk dank voor je 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐! Heel graag gedaan! Dank! We hopen je snel weer in de webshop van dienst te kunnen zijn. Groet, The Olive Label.shop

• Miranda van Kins
    Geverifieerde klant van theolivelabel.shop

Zeer goed product, snelle levering.

Antwoord van theolivelabel.shop

Beste Miranda. Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐. Een tevreden klant is de wens van elke (web)winkel dus wij zijn blij! Goed om te horen dat je tevreden bent en dat alles snel is aangekomen. We waarderen het enorm dat je dit ook met (toekomstige) klanten hebt willen delen. Groet, The Olive Label