traktatieshop.com
Eva van der Werf - Otterspeer
Snelle service en super leuke traktatie! Onze zoon heeft het met trots getrakteerd!
Lara Vercammen
Vind het absoluut zijn geld niet waard
Antwoord van traktatieshop.comWat vervelend Lara, we weten niet goed wat je precies bedoelt, maar wellicht wil je even contact met ons opnemen zodat we weten wat er aan de hand is.
Hoe beoordeel je traktatieshop.com?
Annemarie
Heel fijn alles bij elkaar. Zeer makkelijk.
Snel ontvangenAntwoord van traktatieshop.comDankjewel Annemarie voor deze mooie recensie!
Lydia Romme
Top!
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Lydia!
Rianne Stam
Goede prijzen en duidelijke site en service
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Rianne voor deze mooie recensie :-)
Lucinda Dettmer
Super fijne service. Ik had zelf een fout gemaakt met de leverdatum. Werd direct opgepakt. En onze zoon kon optijd trakteren . Echt super fijn.
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Lucinda, wij zijn ook blij met jou!
Inge Van Ruijssevelt
een groot aantal pakketjes kwam stuk aan. Onmiddellijk werden nieuwe pakketjes verzonden.
fijn opgelost zo.Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Inge voor deze mooie recensie, fijn dat we het op konden lossen!
Deborah Eijkenboom
Alles in goede orde ontvangen plus optijd in ontvangst genomen. Zeer attent dat er een kaartje plus een kleine traktatie erbij geleverd werd.
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Deborah voor deze mooie recensie!
Gonneke Karel
Er is eerst wat fout gegaan bij DHL met leveren, maar dit is goed opgelost. Ook de vervangende producten en snelle levering van aanvullende benodigdheden was super snel en fijn geregeld. Prima goederen.
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Gonneke, ook voor jullie geduld!
C. D. Fleming
Geweldig Servië
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel!
Yasha
Top!
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Yasha voor deze recensie, blij met je!
Dominika
De bestelling kwam overeen met de beschrijving en werd binnen 2 dagen afgehandeld. Zeker een aanrader!
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel voor de mooie beoordeling Dominika!
🇳🇱Feest!
“🤗Van iemand zoals u worden ook wíj enorm blij”.
💛-elijk dank voor de verzorgde leuke 🎉🇳🇱🎁 bestelling en het nasturen van de ontbrekende 💕zakjes welke wij evengoed nog netjes op tijd hebben ontvangen!
Wij zijn super 🤩 trots op de medewerking van: 🎊Traktatie🎈shop❣️
Met gezellige 🎉 groet!
🍀Good Luck🍀. 🇳🇱🎉🎁Antwoord van traktatieshop.comZoooo leuk dit! Dankjewel <3
Shanice
Snelle Levering! Mijn oudste dochter is er erg blij mee, want ze gaat volgende week trakteren op school🥳.. In Maart zal ik zeker weer een bestelling plaatsen, voor de traktatie van mijn jongste dochter😊 Ga Zo Door!👌🏾
Antwoord van traktatieshop.comHeel leuk Shanice, dankjewel, we zien je graag terug in Maart :-)
Nina
Snelle, fijne communicatie en levering.
Producten precies zoals verwacht.
Traktatie was een succes. Volgende keer weer hier bestellen.Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Nina en we zien je graag terug!
Demi Raben
Erg fijn contact met ze gehad! Toen ik nog extra wou bijbestellen dachten ze met me mee en zorgen ze dat het ook op tijd geleverd werd.
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Demi voor deze mooie recensie, blij met je!
Sandra
Goede en snelle service 👍
Antwoord van traktatieshop.comDankjewewl Sandra voor deze mooie recensie!
Marielle Roescher
Leuke attenties besteld voor het Sinterklaasfeest van ons bedrijf. Werden netjes en keurig op tijd geleverd. Top!
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Marielle voor de mooie recensie en graag weer tot een volgende keer!
Danielle Burink
Op de afgesproken dag was het bij mij thuis! en de kinderen die vonden het een leuke traktatie, mijn zoon steelde de show.
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Danielle voor deze mooie recensie, hier worden wij erg blij van!
Lyndsey Tijssen
Snelle levering aardige mensen
Antwoord van traktatieshop.comDankjewel Lyndsey, lief van je!