traktatieshop.com
Brenda Goorden
Leuke trakatie ideeën. Duidelijke overzichtelijke webshop. Goede prijzen. Top!
G. Mohamed
Fijne service, snelle levering
Hoe beoordeel je traktatieshop.com?
Daniela
Product zoals verwacht, op tijd geleverd, netjes ingepakt, met een vriendelijk kaartje en een lolly erbij.
Selinde Delahaije
Wat een leuke traktaties op de site! We konden bijna niet kiezen. Toch gegaan voor de Noodles traktatie, heel leuk om samen te maken en nog leuker om uit te delen!
Mellanie Willemen
Super service en snelle levering. Ik was aan de late kant met bestellen. Eerst contact gehad via WhatsApp en het werd daarna allemaal meteen geregeld.
Eline Ernst
Snelle levering, vriendelijke service en snel antwoord via de app. Traktatie ziet er leuk uit, kids zijn blij!
Mariette Siezenga
Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, mega snelle verzending en fijne, meedenkende service!
Marcia
Fijne service, snell levering
Daniëlle Iersel van
Goede prijzen. Hele leuke items. Heel blij. En top dat je aan kunt geven wanneer te verzenden. Ga zeker weer bestellen. Super!!!
Kimberley
Helemaal verlopen zoals afgesproken. Daarnaast nog een leuke kaart en snoepgoed gekregen, dat was heel attent. Echt een aanrader, gezien er ook echt unieke producten zijn tegen een goede prijs en geweldige service.
Aubrey
Snelle levering. Bij vragen via whats app snelle reactie. Keurig verpakt en super leuk assortiment hebben ze! Dank je wel.
Lisanne Bolland
Heel fijn contact, lief verpakt en ruim op tijd in huis! Volgende keer kies ik weer voor traktatieshop
jiska schallenbergh
snelle levering!
Judith
Super goed verzorgd! Duidelijke beschrijving hoe eea klaargemaakt moet worden. Echt een dikke 10!
Lianne Van de Westerlo-Maas
Goede snelle service. De traktatie zag er erg leuk uit.
Smahane Dergami
Geweldig!
Bianca
Weer super tevreden!
Eva van der Werf - Otterspeer
Snelle service en super leuke traktatie! Onze zoon heeft het met trots getrakteerd!
Lara Vercammen
Vind het absoluut zijn geld niet waard
Antwoord van traktatieshop.comWat vervelend Lara, we weten niet goed wat je precies bedoelt, maar wellicht wil je even contact met ons opnemen zodat we weten wat er aan de hand is.
Annemarie
Heel fijn alles bij elkaar. Zeer makkelijk.
Snel ontvangenAntwoord van traktatieshop.comDankjewel Annemarie voor deze mooie recensie!