tronic.nl
Jannes
Perfecte levering. Toestel geïnstalleerd en werkt top.
Mohamed Ahmed
heel goed
Hoe beoordeel je tronic.nl?
k Drenth
Goed bedrijf betaalbaar en snel
Jerrel
Apparaat is zo goed als nieuw, werkt goed, snelle verzending, allemaal pluspunten
Willem
Gewoon goed alles. Prima ervaring zoals het hoort.
Margriet Meinen
Snelle levering, netjes en goed verpakt!
Ron Crommentuyn
Op zondag besteld, en de volgende dinsdag al in huis.
Ingrid Stroucken
Ik heb eerst contact via mail gehad met de winkel omtrent het artikel dat ik wilde aanschaffen kreeg netjes op mijn vragen een antwoord terug .
Daar vandaan heb ik mijn aankoop verricht in deze webstore
Daarna werd je op de hoogte gehouden dat verstuurd was en het fijne was ook nog binnen een dag geleverd .
Wat dit betreft raad ik dit bedrijf aan om je aankoop te doen met wat je zoekt .
Genealogisch Centrum Zeeland
Klopt, vandaag besteld is morgen geleverd
Ton Van merode
Goed contact en snelle levering
S. Borgman
Mooie prijs en super levering!
RB
Snel besteld, snel in huis, bestelling klopte
Mieny Grooten
Levering was niet goed dat is een groot probleem bij DHL zonder aan de deur te zijn geweest krijg je mail we hebben u gemist.
Terug moeten sturen gezien wij het niet op kunnen halen. Terug betaling was correct
Han Vinke
HP elitedesk 805 sff geleverd zoals beschreven. Alleen bios niet up to date. Processor niet compatible met wifi 7
Kees Peterse
Robert
Snelle levering van juist omschreven product.
N. Najar
Ik heb een tablet/mobiel telefon hub besteld op15-9-2024 en nezorging zou p dinstag 17-9-2024 zijn, en ik heb ook trak en tracevoor dinsdag-9-20×4, maar vandaag is 23-9-2024 avond en ik heb niet ontvangen. Ik heb hen een email gestuurd, geen reactie. Ik ga mijn kreditkaart betaling annuleren. Dat is niet goed, geen goede service.
Piet van Weesenbeek
Klantvriendelijk, goed advies, scherpe prijzen.
Herman Frans
Uitstekende Service en correcte afhandeling van de bestelde goederen !
Debarshi Chattopadhyay
Fast delivery and reasonable price.