Beoordeeld met een 9,8 door 17 klanten

unwaste.
Unwaste maakt personal care producten met circulaire ingrediënten. Onze producten zijn biologisch afbreekbaar, vegan en gemaakt in Nederland. Benieuwd naar ons assortiment, kijk snel in onze webshop.
De missie van Unwaste is om afval een nieuwe functie te geven in verzorgingsproducten. Afval is namelijk te mooi om weg te gooien. Het hoeft zelfs niet te bestaan. Want als door mensen geproduceerd afval altijd relevant is, dan blijft er niks meer over om weg te gooien.
De zekerheden van https://unwaste.nl
9,8
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Unwaste gelooft in een wereld waar afval niet bestaat en waar alle organische bijstromen een waardevolle functie hebben. Daarom geven wij afval een nieuwe functie in onze verzorgingsproducten, zodat jij elke dag de schoonheid kunt ervaren. Want zeg nou eens eerlijk! Afval is te mooi om weg te gooien.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 75718073
- btw
- NL860373423B01
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021