van Kaat
Van Kaat, webshop voor de leukste kinderfeestjes thuis.

De leukste kinderfeestjes vier je thuis! Wat dacht je van een professorfeestje of zeemeerminfeestje? Geen tijd of inspiratie om zelf een feestje te organiseren? Maak dan gebruik van de draaiboeken en feestpakketten met originele thema's van vanKaat.

In de draaiboeken staat een volledig programma met uitgebreide beschrijving voor een hele middag feest. Met uitnodigingen in het thema. Maak het jezelf supermakkelijk en bestel het feestpakket bij het draaiboek. Daarin zit alles wat je nodig hebt voor de activiteiten uit het draaiboek. Scheelt jou veel tijd aan het in huis halen van de juiste spullen en voorbereiding!

Je hoeft echt niets meer zelf te bedenken of te organiseren. Samen met vanKaat kan dus iedereen zonder stress en zorgen een superleuk kinderfeestje voor zijn kind regelen.
10
88 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Eline
  Review voor van Kaat

  Eergisteren een mooie poster besteld. 2 dagen later al in huis. Zorgvuldig ingepakt, en met een persoonlijke noot. Ik ben er erg blij mee!

 • Deborah
  Review voor van Kaat

  Geweldige service en snelle (re)acties. alles is goed voorbereid en compleet. We hadden zelfs tijd te kort voor alle activiteiten en de kids hebben het geweldig naar hun zin gehad. met een paar aanpassingen en eigen draai een TOP feestje.

  Antwoord van van Kaat

  Super om te horen dat je een geweldig kinderfeestje hebt gehad, dank je!

 • Hoe beoordeel je van Kaat?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Cora
  Review voor van Kaat

  Super leuk kinderfeestje! Van Kaat heeft altijd vriendelijk en snel gereageerd op mijn (vele) vragen per mail. De doos die ik ontving was compleet, het draaiboek geweldig. Wij hebben als ouders een relaxed feestje gehad en de kinderen genoten van alle leuke spelletjes en de lekkernijen. Echt een aanrader!

 • Eef
  Review voor van Kaat

  Snel accuraat en makkelijk in contact.