van Schie Raamdecoratie & Stoffen
Tanja
prima en snel geholpen
Ria van Berlo
Snelle service, prettig telefonisch contact!
Hoe beoordeel je van Schie Raamdecoratie & Stoffen?
Amber de Jong
Zeer snelle levering.
En tot mijn verbazing zaten er stofstalen in de envelop, wat eventueel geschikt zou zijn.
Helemaal leuk! -
Ria Van de Laar
Fijne stoffen, goede service
Tante buuf
Supersnel geleverd. Kleuren zijn in het echt nog mooier dan op de website. Ook erg leuk dat ze niet de standaard stoffen verkopen die je overal ziet. Altijd fijn!
Joyce van Balen-Kleine
Geweldige service, snelle levering, en een zeer gewaardeerd extra staaltje stof bij de bestelling. Ik zal zéker weer bestellen.
Antwoord van van Schie Raamdecoratie & StoffenBedankt voor je mooie review! Graag tot ziens :)
Coby de Jonge
Goed product en snel geleverd
Ineke
Goede service, snelle levering!
Marjan Roest
Lekker snel. Prachtige stof.
Mary Schippers
Zo leuk! Je bestelt een schaar. Snel geleverd en een handgeschreven kaart en een stukje stof erbij om de schaar uit te proberen. Ik was blij verrast.
Ingrid Peters
Wat een mooie stoffen en ook fijn contact met de eigenaresse van de winkel. Ze gaf me goed advies. Alles werd netjes en snel geleverd. Top! Ik ga zeker terugkomen :-)
Mirjam Olsthoorn
Snelle service, kon mijn bestelling binnen een paar uur ophalen. Superfijn
Corrinne v Manen
Mooie stoffen, goede en gezellige service, altijd een persoonlijk schrijven bij je bestelling!
Lutje Huijbregts
Vrij snel geleverd ( ligt aan de post die niet op zo en ma bezorgt), goed verpakt met persoonlijke kaart, paar lapjes stof en wat te snoepen. Dank je team van Schie!
Y
Top service! Pakket met stofjes werd keurig ingepakt en kreeg zelfs wat samples ter inspiratie mee! Ze denken ook zeer goed na over de bijpassende garen. Heel veel dank!
Mary Haaren
Super snel bedankt
Mieke
Cadeaubonnen zien er zeer feestelijk uit, leuk om te geven!
Ilona Klaassen
Super fijn contact
Mariëlle Mens
Bouclé stof besteld voor baby nestje, wat een mooie stof.
Yvonne Van 't Zelfde
Goede service. Ik had een pre-order besteld. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail.