van 't Ende
G Gerbers-Hofman
Snelle levering. Product nog niet gebruikt maar ziet er prima uit.
Rob Drenth
Is mooi binnen de verzendtijd dagen bezorgd. Is goed verpakt.
Hoe beoordeel je van 't Ende?
Duncan Kühne
Snelle levering! Uitstekend service, ik vroeg of het ingepakt kon worden en dat hadden ze prachtig gedaan! Heel erg tevreden👍🏻
Bert Reijmerink
Eigen
Lieke
Goede kwaliteit, mooie afbeeldingen en snelle bezorging
Hilde Oude Luttikhuis
Snelle, goed verpakte levering en eindelijk een redelijke prijs
Bnnie Berendsen
Snelle levering en op de hoogst mogelijke manier verpakt, dat ze deze bij de post niet stuk gooien. Ook het op de hoogte houden via de e-mail met meerdere berichten is 100% goed voor elkaar. Tot slot mijn ervaring met dit bedrijf, Absolut uw onderdelen, en huishoudelijke producten bij hun te bestellen.
Groetjes uit Coevorden. -
anoniem
Goeie prijs; levering was laat door uitputting voorraad maar ze deden er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij mij te krijgen en hielden me ook op de hoogte tijdens het proces.
Sandra
Tevreden met de klantenservice en bezorging
Andrew Jakobs
Enige die nog deze originele 37cl cola cola glazen had tegen nog iets acceptabele prijzen. Ze verstuurden de glazen snel en ZEER goed verpakt.
Jonkers
Mijn droompan besteld,
Danny Koman
Wij hebben onze GreenPan OmniPan besteld via de webwinkel van Van ’t Ende en zijn zeer tevreden over de service. De website was overzichtelijk en het bestellen verliep snel en eenvoudig. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering en de pan werd netjes en zorgvuldig verpakt bezorgd.
De levering was vlot en het product kwam perfect aan, precies zoals omschreven op de website. Ook fijn dat de communicatie duidelijk en vriendelijk was. Het geeft vertrouwen om bij een webwinkel te bestellen waar service en klanttevredenheid echt belangrijk lijken te zijn.
Kortom: een prettige webshoper -
Ciska van Rijn
Snelle levering, goed geinformeerd over het leveringsproces, goed verpakt .
Fam. De Jong
Van 't Ende rust niet voordat een product helemaal naar wens is afgeleverd. Ze denken mee en bieden veel service. De afwikkeling is uiterst correct en de prijs is scherp.
Nancy Buurman
Petra Crapels
elvire schoeters
top,steeds sms of mail
Bianca
Heel goed verpakt met breekbare dingen, snelle bezorging en fijnere prijzen!