verfsale.com
Verf van een professionele kwaliteit vind je bij verfSALE.com
De beste verf van ZERO, SIKKENS en SIGMA is direct bij ons uit voorraad leverbaar. Naast de basiskleuren kun je eenvoudig je verf laten mengen in de kleur naar keuze. Met meer dan 40 jaar ervaring in de verfbranche weten wij welke soorten verf je nodig hebt voor welke klus dan ook. Wij leveren professionele verf aan zowel de vakman als de doe-het-zelver. Met de verf van verfSALE.com is iedere klus een succes. Wij staan voor kwaliteit, dat wint de strijd! verfSALE.com eigenwijs goed!
Verf online kopen doe je bij verfSALE.com
Verf online kopen? Bij verfSALE.com hoef je je deur niet meer uit. In onze online verfshop kun je eenvoudig verf bestellen. Bij verfSALE.com vind je kwaliteitsverf voor bodemprijzen, met een PUIKE bezorging. Wanneer je verf bij verfSALE.com koopt boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.
verfSALE.com Geeft Meer!
Gratis advies, begeleiding en onze puike pakketten zijn belangrijke onderdelen van het uitgebreide servicepakket van verfSALE.com
Onze ervaren adviseurs helpen je graag met het maken van de perfecte keuzes. Onze mengafdeling creëert de door jou gekozen kleurencombinaties naadloos passend aan. Dat is service met een glimlach, zodat u straks kan genieten van de mooie kleurencombinaties bij u thuis of op de zaak.
Volg verfSALE.com op Facebook en Instagram voor alle acties!
Corné Van de Geest
Product netjes afgeleverd bij het ophaalpunt zoals besteld
Ook mijn bestelling klopte, top 👍Antwoord van verfsale.comBedankt voor de positieve review Corné! Fijn dat de bestelling klopte en jij in het bezit bent van de juiste spullen om aan de slag te gaan. Succes!
Nico Blokland
Snel geleverd, goed verpakt (beetje overdone misschien), uitstekende prijs.
Antwoord van verfsale.comBedankt voor de positieve review Nico! Het is begrijpelijk dat je het verpakken benoemd. Wij maken echter helaas erg vaak mee dat de pakketten onderweg van ons naar de klant kapot gaan. Kortom, wij stellen alles in het werk om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Al met al is het top dat je tevreden bent. Succes met klussen!
Hoe beoordeel je verfsale.com?
Aad van der Zanden
Goede prijs en snel geleverd en daarnaast en topservice.
Antwoord van verfsale.comBedankt voor de positieve review Aad! Wij doen te allen tijde ons uiterste best om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen. Prettig om te horen dat jij dit ook zo ervaren hebt. Succes met klussen!
Miranda Noorlander
Na contakt via email direct antwoord gekregen. En keurig op de hoogte gehouden door Verfsale over vertraging vd pakketdienst zowel per mail als telefonisch
Antwoord van verfsale.comBedankt voor de positieve review Miranda. Jammer van de vertraging van gisteren, maar goed dat we elkaar vandaag nog kort gesproken hebben en het pakket inmiddels is geleverd. Succes met klussen!
GW
Goede service snelle levering
Antwoord van verfsale.comBeste Greetje,
Bedankt voor deze positieve review! Goed om terug te krijgen dat u tevreden bent met onze service. Veel succes met klussen :) -
Ruud Martin
Zeer snelle levering , binnen 24 uur
Antwoord van verfsale.comHi Ruud,
Bedankt voor deze positieve review! Voor ons het belangrijk dat wij een goede service leveren voor de klant!
Succes met jouw project! -
Marie jose Broekhuis
Supersnelle service 👏
Antwoord van verfsale.comHi Marie,
Goed om te horen dat het pakket snel geleverd is!
Succes met de klus! -
Bulent Yildirim
Donderdag besteld, morgen dinsdag komt het pas binnen.
Antwoord van verfsale.comHi Bulent,
Vervelend om te horen dat de bestelling later is geleverd dan is gecommuniceerd. Wegens pinksteren was PostNL helaas niet in staat het pakketje tijdig te versturen.
Ik heb je een bericht gestuurd en kom graag met je in contact om te kijken naar een passende oplossing!
Team Verfsale -
Rien Lodder
Geweldige service.
Antwoord van verfsale.comRien, wat geweldig om te horen! We proberen altijd bij elke klant een geweldige service te leveren, fijn om te zien dat dit ook bij jou is gelukt. Succes met de klus!
Jelle van der Meijs
Snelle levering zo in huis
Antwoord van verfsale.comBedankt Jelle! goed om te horen
Gert
Goede service, snelle leverantie, prima
Antwoord van verfsale.comBeste Gert, Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat het goed is bevallen. -
Henk Klaassen
Snelle levering, én een hele scherpe prijs, top.
Antwoord van verfsale.comBeste Henk,
Daar doen we het voor, TOP!
Fijn weekend -
Rik
Er was een probleem met de levering van de aangekochte producten (ontstaan door de vervoersfirma) maar na positief contact met verfsale zullen de ontbrekende goederen snel geleverd worden. Correcte opvolging!
Antwoord van verfsale.comBedankt voor de review Rik! Goed om te lezen dat je het contact als 'prettig' hebt ervaren. Hopelijk worden de nieuwe blikken snel en in de juiste staat geleverd door PostNL. Alvast veel succes met klussen!
John Huiskes
Snelle levering van het bestelde product. Ook top ingepakt
Antwoord van verfsale.comBeste John, Bedankt voor uw prettige review! Dat is precies wat we willen snel en zorgvuldig de bestellingen aanbieden!
Klaas Kuipers
Toen ik mijn bestelling kreeg toen deed ik de doos open in is niet goed mee om
Jerry
Vanwege de zeer scherpe prijs koos ik voor een bestelling bij Verfsale.com. Helaas raakte mijn bestelling zoek bij PostNL. Uiteindelijk is dit keurig opgelost door Verfsale en kreeg ik alsnog mijn verf.
Antwoord van verfsale.comBedankt voor je review Jerry! Dit komt helaas geregeld voor, maar we gelukkig hebben we het weer kunnen oplossen. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Succes met klussen!
Rogier
Snel en goed geholpen
Antwoord van verfsale.comBedankt Rogier!
Dick Kuijer
Is één van de laagst geprijsde en snel geleverd
Antwoord van verfsale.comBedankt voor de review Dick!
Richard
Goed .snelle levering
Antwoord van verfsale.comBedankt voor je review Richard! Fijn om te horen dat de levering snel was :)
Enzo van Heumen
Op basis van mijn plan heeft Verfsale mij erg goed geadviseerd. Daarna de producten besteld en al snel kreeg ik een bevestiging, waarna de bestelling de volgende dag geleverd werd. Al met al een zeer prettige ervaring en ik kom hier vaker terug!
Antwoord van verfsale.comBedankt voor je review Enzo! Top om te horen dat je zo tevreden bent over het advies en de snelle levering. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te merken dat dit gewaardeerd wordt.