Lidmaatschap geannuleerd

vip-queen® heeft 22 4 ster reviews 22
vip-queen® heeft 3 3 ster reviews 3
vip-queen® heeft 9 2 ster reviews 9
vip-queen® heeft 28 1 ster reviews 28

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Jeanette

Oplichters zijn het! Nooit wat bestellen! Gaan ook onder de naam amberblokjesshop. Je krijgt je spullen niet!!

2. Loes

Op 14 maart 2025 heb ik via VIP-QUEEN een bestelling geplaatst. Het betreft onder andere twee WoodWick Golden Milk Large Candles (totaalbedrag €39,98), naast een shirt van Minus A (€11,99). Het shirt heb ik ontvangen; de kaarsen echter tot op heden niet. Ondanks herhaaldelijke pogingen tot contact en toezeggingen hunzijds, zijn de kaarsen nog altijd niet geleverd. Zelfs op een formele ingebrekestelling wordt niet gereageerd. Ik heb de kaarsen nooit ontvangen en mijn geld niet teruggekregen. Hier niet bestellen!

3. Hoe zou je vip-queen® beoordelen?

4. .

Heb bijna twee maanden moeten wachten op mijn bestelling. Klantenservice kijkt niet naar berichten laat staan reageren.

5. Jean

Artikel ontbrak en na verzoek om nog maar een bestelling te plaatsen van eigenaar jeroen, wederom het artikel niet toegevoegd aan de nieuwe bestelling. Herhaaldelijk beloftes van Jeroen om er op terugtekomen maar geen geld terug en geen artikel en geen jeroen meer te bekennen. Reageert nergens meer op.

6. Rita Oosterhuis

Prachtige Top ontvangen! Zeer snel voor weinig geld.

7. Reneeee

Iets langer moeten wachten op aflevering. Daarvoor is er netjes beantwoord dat vanwege verhuizing iets langer duurde. Het kaartje wat in je bestelling zit is leuk!