vlakkedeur.nl

vlakkedeur.nl

Vlakkedeur.nl is de nieuwe speler op de markt van kwalitatief hoogwaardige binnendeuren. Deze deuren zijn een uitstekend alternatief voor de standaard honingraat- of tubespaandeuren die vaak worden toegepast in woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een eigen productie en inmeetservice.
deuren binnendeuren
De zekerheden van https://www.vlakkedeur.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

"Heeft kwaliteit je voorkeur? kies dan voor vlakkedeur!"

Vlakkedeur.nl is de nieuwe speler op de markt van kwalitatief hoogwaardige binnendeuren. Deze deuren zijn een uitstekend alternatief voor de standaard honingraat- of tubespaandeuren die vaak worden toegepast in woningen en bedrijfspanden.

Naast het brede assortiment deuren en deurbeslag, biedt vlakkedeur.nl ook begeleiding in het bestel- en inmeet traject. Hoewel er geen montage op locatie wordt aangeboden, worden particulieren, aannemers en timmerbedrijven rechtstreeks beleverd van op maat gemaakte deuren door onze inmeetservice. Super handig!


Bekijk Manifest