walvisproducts.nl
of het nu CD's, DVD's, grammofoonplaten in LP en Single formaat of andere opslagmedia betreft.
Walvis biedt u een enorm assortiment verpakkingen van alle materialen en altijd met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Zowel grote als kleine aantallen zijn bij ons gewoon uit voorraad leverbaar.
Walvis levert mediaverpakkingen door heel Europa, niet alleen aan particuliere verzamelaars, maar ook aan
industriële gebruikers, (web)winkeliers en institutionele afnemers. Ook voor custom-made verpakkingen bent u bij ons aan het juiste adres.
HiFi Klubben Netherlands
Mooie prijzen snelle service, goede communicatie
Jurgen de Waart
eerste online bestelling, goed gegaan:)
Hoe beoordeel je walvisproducts.nl?
Maurice Cerfontaine
Prima producten en zeer snelle levering!
Niels Douma
Binnen een dag geleverd, goede producten. Aanrader!
Fred van Dissel
Prima service alleen jammer dat jullie met de verkeerde bezorgdienst in zee zijn gegaan
Niets dan ellende met DPD -
Rudy Matton
Alles prima verlopen
DR
Prima en snelle service! Aanrader! Eveneens keurig verpakt.
René Pop
Snel, dat is voor mij belangrijk. En de vertrouwde kwaliteit
Gunnar Zwart
Snel bezorgd en goed ingepakt
Sander Bannink
Goed verpakt en verzonden. Alle PVC nu vervangen door Polyprop hoezen. De 0.05 Poly sleeves voor 7” zijn voor sommige singles aan de krappe kant, 10”, LP en dubbel LP prima.
Dennis
Snel geleverd en goed verpakt. Altijd goede kwaliteit!
jaap akker
goed geregeld
Thomas Baur
Super fijne service en snelle levering. Walvis levert producten van hoge kwaliteit waar ik erg blij mee ben.
Berend Visser
Service en kwaliteit zoals vanouds
Kees Smit
Zoals altijd geweldige service, bestel hier al jaren !
Ruud Torrenga
Scherpe prijzen/goede producten. Goede aankoop die platenreiniger, wat een verschil. Haalt veel gekraak weg waarvan je denkt het zit 'in' de plaat.
John
Het product was goed verpakt en werd spoedig bezorgd met post.nl, wat ook prima is gegaan. Het product voldoet aan de verwachtingen gewekt op de website. Het is de eerste keer dat ik iets bij hen bestel, tot dusver heel tevreden.
Danny Mathys
Bestelling altijd prima in orde
Gerke Pekema
Ik had haast en was niet in de gelegenheid af te halen.
Werd netjes op tijd verstuurd, alleen jammer dat PostNL het aflevertijdstip halverwege weer eens aanpaste. Dus in plaats van in de ochtend werd het bezorgd in de middag terwijl we niet thuis waren.
Daar kan Walvis Team niets aan doen. -
hans bonnet
Voor snelle service en goede bezorging