Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

watchitnow

Kassandralaan 21
7577KT Oldenzaal
+31612030994
KvK 52842770

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
watchitnow

Gemiddelde beoordeling

7,7

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

71%

0%

29%

2019
watchitnow

Astrid beoordeelde op 2019-05-03

Formulier voor retouraanvraag kan niet eens worden verzonden!!!

watchitnow

E. beoordeelde op 2018-06-25

Op vrijdag ruim voor 4 uur een horloge besteld zodat deze op zaterdag binnen zou komen. Echter kreeg ik op zaterdag het bericht dat het horloge niet was aangemeld bij PostNL.. Contact opgenomen met het bedrijf maar zij leggen de schuld bij PostNL en zeggen dat de horloge pas op dinsdag binnen komt wat dus te laat is om het horloge als cadeau te geven.. Het bedrijf toont geen enkele medewerking en dus ook nog moeten betalen voor het terugsturen van het horloge!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van watchitnow:
Jammer dat u onze service zo ervaart en op deze manier een negatieve reactie achterlaat.

Zoals ik u ook via de mail heb laten weten is uw pakketje dezelfde vrijdag als Brievenbuspakje+ met Track en Trace verzonden via PostNL. Wij doen deze brievenbuspakjes altijd in de brievenbus net als onze normale post, dit kan ook volgens PostNL (https://goo.gl/K6oC6B). De Track en Trace code wordt dan meestal 's nachts actief. PostNL doet zijn best om alle post de volgende dag te leveren. Helaas was dat deze keer niet het geval, dit staat tevens op hun website: "Als u vóór de buslichting uw Brievenbuspakje+ verstuurt, dan wordt deze meestal de volgende werkdag bezorgd". Wij kunnen niets doen aan een dergelijke vertraging. U heeft het horloge terug kunnen sturen en het bedrag van de bestelling plus verzendkosten van ons naar uw adres terug gekregen.

De retourverzendkosten worden niet vergoed, dit is een van de redenen dat wij horloge zo voordelig kunnen aanbieden. Ik heb zelfs nog geprobeerd de verzendkosten van het heensturen terug te krijgen bij PostNL zodat ik deze aan u kon doorgeven. Maar dat was helaas niet mogelijk.
watchitnow

Ronald beoordeelde op 2017-01-20

Prima service en snelle levering.

Horloge had een defect maar kreeg kosteloos een nieuwe opgestuurd!

Chapeau.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
watchitnow

Kilic beoordeelde op 2016-07-20

Had een bestelling gedaan, was er niet tevreden over. Mailtje gestuurd, snelle reactie terug gekregen en het probleem was snel verholpen. Super service, gratis extra batterij en lage kosten, kortom gewoon doen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
watchitnow

Myrthe beoordeelde op 2015-04-30

Super snelle en nette levering.
Product op maat gemaakt, extra batterijtjes en schakels.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
watchitnow

mlv beoordeelde op 2015-03-11

horloge werd snel bezorgd. en ik ben er echt gek op. ik ga hem ook in de andere versie bestellen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
watchitnow

Henk beoordeelde op 2014-12-09

Erg goede service

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
watchitnow

L. beoordeelde op 2014-10-04

Ik had een horloge besteld maar die bleek niet op voorraad te zijn, dit werd dezelfde avond nog doorgegeven en ik kon kiezen tussen een iets ander model of mijn geld terug. Voor het eerste gekozen en er zat nog een extraatje voor het ongemak bij! Top!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.