waterontharderbestellen.nl
Geweldige service!!!
Geweldige service, een apparaat bijna 4 jaar terug besteld, kwam er van de week achter dat ik toch weer kalk in het water had, telefonisch contact opgenomen en duidelijke instructies gekregen om het probleem op te lossen.
Helaas bleek de afdichtingsset versleten te zijn en die moet vervangen worden. Ze hadden hem zelf niet op voorraad en stuurde mij de link om hem bij de leverancier te bestellen.
Prima bedrijf dus, niet alleen naar omzet/marge kijken, maar de klant helpen op de snelste manier! -
Jos Braamhaar
Goede service, ik bestel jaarlijks meerdere waterontharders. Wordt altijd netjes geleverd.
Hoe beoordeel je waterontharderbestellen.nl?
T Vermeulen
De Niewe verpakking paste niet op de oude
Robert Dorgelo
Snelle correcte levering. product met de bestelde accessoires eenvoudig en snel te monteren
johan heymans
mooie prijs
Mathieu
Op het eerste oog een prima apparaat, netjes geleverd.
René Venema
Mooie prijs
Marc De Herdt
In eerste instantie was ik teleurgesteld: de waterontharder die ik had besteld, bleek bij aankomst beschadigd te zijn. Dat is natuurlijk erg jammer en altijd vervelend. Hoewel het artikel goed verpakt was, heeft het transport helaas toch geleid tot schade.Ik heb onmiddellijk een mail gestuurd met enkele foto’s van de beschadigingen om de situatie te verduidelijken.
Tot mijn tevredenheid heeft Waterontharderbestellen.nl binnen twee dagen contact met mij opgenomen en drie duidelijke oplossingen aangeboden om het probleem op te lossen.
Het probleem is inmiddels naar volle tevredenheid opgelost. Ik ben erg blij met de geboden service en kan dit bedrijf zeker aanraden. Bedankt aan het team van Waterontharderbestellen.nl!
E.P. van der Kaaij
Prima service goeden snel geregeld
Prima geholpen
Martin van Faassen
Bestelling is niet compleet,
Op mail komt geen reactie. -
Menno Reker
Snelle levering, netjes verpakt. product ziet er goed uit en voldoet volledig aan de omschrijveng
Willem
Goede afhandeling van de bestelling.
Martin Teigeler
Mooie prijzen verwachte bij grote afname wel wat korting -
Laan
mooi en goed
Danny van Vliet
Mijn product werd niet geleverd ivm te hoge verzendkosten, heel begrijpelijk. Op de site kan je echter wel een bestelling met verzending plaatsen. Netjes een mail gehad voor een goede afhandeling.
Rinus
Prima service ! Komen afspraken goed na !
Eaj Van den OUweland
Snel en goed geleverd
Marcel Philips
Super snel geleverd en zeer goed verpakt.
Arthur Kluin
Snelle levering. Nette prijs
Jack
Het bestellen ging prima en redelijk vlot in huis. Prijs is ook prima. Maar we zijn een jaar verder en de waterontharder werkt niet meer naar behoren.
Vandaag contact gehad met de webwinkel en die gaat het probleem deze week nog op. Oplossen.
Snelle communicatie en tot nu toe tevreden.