De Volièrevogel
Uw online vogelspeciaalzaak voor al uw kweekartikelen en vogelvoeders

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie wij zijn?

Webshop-devolierevogel.nl is uw online vogelspeciaalzaak. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor de aankoop van u benodigde producten.

Wij zijn sinds 1 februari 2017 online gegaan en hebben sindsdien een behoorlijke goede naam weten op te bouwen. Ook is onze vaste klantenkring enorm gegroeid en na tevredenheid van beide kanten.

Webshop-devolierevogel.nl is een naam die borg staat voor kwaliteit, lage prijzen, snelle levering en service. Ook bij ons maken die speerpunten het verschil!


Bekijk Manifest