wifi-center.nl
Of u nu op zoek bent naar accespoints, routers, switches of andere netwerkapparatuur, wij hebben het voor u. Wij bieden een ruime selectie aan producten van bekende merken, zodat u altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit van wat u koopt.
Bovendien bieden wij ook professionele advies en ondersteuning, zodat u altijd verzekerd bent van de beste oplossing voor uw behoeften. Bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek wat Wifi-center.nl voor u kan betekenen
anoniem
vooralsnog hebben ze niets geleverd dus een oordeel is er nog niet. geen idee waarom je 'dezelfde dag nog verzonden' belooft en dan een week later vanuit Denemarken iets opstuurt
Christian
Goede prijzen en service is goed. Levering ook vlot en alles netjes en stevig verpakt.
Hoe beoordeel je wifi-center.nl?
te Raa
Geleverd volgens afspraak, apparatuur werkt goed!
M.J. van Beek
netjes geleverd
A.J.H. Akkermans
Snelle levering netjes verpakt
Joost Braun
Super snel
Anoniem
Geweldige service. Altijd antwoord op je vragen en belangrijkste: Met de uitleg werkt alles 100 %
Hassan Sabbah
Snelle bestelling, alles gaat volgens afspraak..zeer tevreden .
Harry Kuijlaars
Goede service mijn retourzending kon heel makkelijk voor een ander device worden omgeruild. Binnen een dag geregeld en verzonden. Wifi-Center komt zijn beloftes goed na.
Peter de Jong
Super snelle levering
Ruud van Emmerik
Zeer snelle afhandeling, mooie producten.
Lizz Frijters
Snelle levering en vriendelijke klantenservice!
HS
Perfect en snel
Christian
Geweldige service en snel geleverd.
Tijn
Snelle levering en goed verpakt! De slimline kabels die ik had besteld zijn van hoge kwaliteit en erg flexibel. Bedankt.
Ben
Goede website en goede producten. Bestelling kwam snel binnen.
Daan
Fantastisch gegaan met mijn bestelling. Zondagochtend besteld en maandagmiddag in huis en keurig alles ontvangen. top.
Marten Pieters
Snel geholpen met deskundig advies!
Michel Oldenhof
Snelle vlotte levering