wonder & melon
Leonie
Super leuke winkel! Echt een aanwinst voor Enschede en we hebben leuk gekletst en goed geholpen, komen zeker weer
Antwoord van wonder & melonMega leuk om te horen Leonie! Hopelijk zien we je snel weer :)
Maud
Super winkel, een aanwinst voor Enschede. Net even iets apartere dingen en laat ik daar nou net van houden! Kon het de dag nadat ik online besteld had al ophalen.
Antwoord van wonder & melonThanks voor je leuke review! Hopelijk zien we je snel weer 💓
Hoe beoordeel je wonder & melon?
Denise
Super leuke winkel met unieke spulletjes! & super leuke kinder kleding goed geslaagd! Snel en top geleverd!
Lijn
Heel snel geleveren. Persoonlijk kaartje erbij. Erg mooi ingepakt. Mooi product!
kristel
Fijne en snelle communicatie, mooi verpakt een aanrader!
Roos
Alleen op de webshop besteld, snel verzonden en super leuk ingepakt! Aanrader!
Bonny Vonk
Snelle levering, persoonlijke boodschap:) en heel leuk ingepakt! Zou zeker weer bestellen.
Joske
Goede prijs, snelle verzending en super leuk ingepakt! Aanrader!
Angela Pinkster
Helemaal top! Mensen zoals jij zijn de reden waarom ik graag bij kleine ondernemers shop :)
Antwoord van wonder & melonSuper om te horen Angela! Thanks voor je bezoek :)
NP
Ik wilde al een hele tijd een alwero vestje. Was niet meer op voorraad. Nog geen paar dagen gingen er over heen en ik werd gebeld. Weer op voorraad!!
In de winkel heel goed geholpen door een "kleine" verkoopster in wording 😍Antwoord van wonder & melonSuper leuk om te horen! Hopelijk zien we je nog een keer weer 💓
Marloes
Heel klantvriendelijk! Snelle, keurige levering. Prima, heel tevreden.
Rianne
Blij met de mooie zachte bodywarmer en snel geleverd! En ook nog leuk verpakt!
Ayelleth
Mooie, heerlijke warme bodywarmer. Heel snel geleverd.
Anouk
Een winkel vol moois! Perfecte plek voor een kadootje of iets leuks voor jezelf. Enthousiast geholpen en alles feestelijk ingepakt.
Rachel
Mooie levering, mooie producten en mooi verpakt, top dus!
Maro Kreijmborg
Zeer snelle levering. Supergoed ingepakt (breekbaar) en ook nog eens heel mooi in kadoverpakking. Wat een verrassing !
Corine
Vriendelijke bediending ,duidelijke uitleg, relaxte muziek in de winkel, kom zeker terug.
Natasha Pot
Super mooi vest, wat super mooi was ingepakt echt een cadeautje om open te maken! Snelle levering
Charlotte
Super leuke winkel met hele fijne service.
Net even wat spullen die je ergens anders niet koopt. -
Roos
Echt een bijzondere winkel en hele fijne webshop. Hele leuke ontdekking.