Heel blij met mijn aankoop van een 100ah accu in een outdoorbox. Ik heb van tevoren een aantal verschillende aanbieders in deze prijsklasse benaderd maar na contact met Gerben wel overtuigd dat dit de juiste keuze is! Naast een eerlijke prijs topservice!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Rob Nilwik
- Michael
Zeer vriendelijk en uitstekende hulp..denken ook mee over hoe het beste aansluiten en willen je zeker niet gelijk het duurste verkopen . Uitstekend bedrijf
Hoe zou je www.gm-outdoor.nl beoordelen?
- Jan
Lithium LiFePO4 accu 100 amp gekocht bij GM OUTDOOR, dit begin 2023,vervolgens aangesloten met benodigde zekering automaten op een zonnepaneel van 180 watt op mijn motor boot tot moment van schrijven(20 september2023) ben ik niet meer aan de walstroom geweest,prachtig bedrijf met zeer goede service ,subliem in 1 woord.
- Wesley
Heb hier mijn 300ah lithium accu weg en ben hier super blij mee ook de klantenservice super bij vragen wed ik altijd super geholpen en kreeg een zeer duidelijk uit leg en mogelijkheden
- Joachim Stelma
Goede accu waar over is nagedacht. Daarnaast ook goed advies, duidelijke uitleg en uitstekende service. En dat ook nog eens voor zeer concurrerende prijzen!
- Barend
Zeer tevreden over de accu en omvormer. Goede service en hulp op afstand bij installatie. Ook handige videos op youtube.