www.heeej.nl
Petra
Heel erg bij met dit originele vogelhuisje
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Petra, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het vogelhuisje!
We vinden het altijd extra fijn als een ontwerp niet alleen mooi staat, maar ook echt een plek wordt waar vogels zich thuis voelen.
Heel veel plezier ervan en bedankt voor je mooie review! -
Rita
Fantastische webshop met prachtige artikelen ! Supersnelle levering in een onberispelijke verpakking. Zo hebben we het graag. Voor herhaling vatbaar !
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Rita, Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel! 😊
Fijn dat zowel de artikelen als de levering en verpakking zo in de smaak vallen. Daar doen we het voor!
Heel leuk om te horen dat het voor herhaling vatbaar is – je bent altijd weer welkom bij ons. -
Hoe beoordeel je www.heeej.nl?
Meriam
Leuk vogelhuisje The Barn schroefjes ontbraken, maar volgende dag na telefoontje in huis.Dus goede service.
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Meriam, Heeej,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met The Barn en dat de ontbrekende schroefjes snel opgelost konden worden.
We controleren onze producten uiteraard zo goed mogelijk, maar omdat alles netjes verpakt aankomt, kunnen we helaas niet elke doos openen om te checken of alles compleet is. Gelukkig is het in vrijwel alle gevallen gewoon in orde – en als er toch iets ontbreekt, lossen we dat natuurlijk graag zo snel mogelijk op.
Veel plezier met je vogelhuisje en hopelijk genieten de vogels er net zo van als jij! -
Susan
Vriendelijke service, persoonlijk kaartje bij de levering. Mooie artikelen. Zeer tevreden!
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Susan, Dank je wel voor die prachtige 5 sterren! Erg leuk om te horen dat je de persoonlijke service en het kaartje bij de levering waardeert – dat vinden we zelf ook een klein maar fijn detail 😊
Fijn dat je tevreden bent met de artikelen. Hopelijk genieten jij én de vogels er volop van! -
Patrick
2 stuks vogelhuisjes Fly Inn besteld maar er is er maar 1 geleverd.
Netjes opgelost !Antwoord van www.heeej.nlHeeej Patrick,
Dank je wel voor je review. Wat jammer om te lezen dat er maar één vogelhuisje is geleverd terwijl je er twee had besteld. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren en daarvoor onze excuses.
We controleren onze verzendingen normaal gesproken zorgvuldig en maken daar ook foto's van. Bij het nakijken van je bestelling zien we inderdaad dat er per ongeluk maar één Fly Inn is verzonden. Een foutje kan helaas gebeuren, maar we lossen dit altijd graag meteen op.
We vinden het daarom vooral jammer dat we hierover pas vijf weken na levering via een review horen. Als je ons even een berichtje had gestuurd, hadden we het ontbrekende huisje natuurlijk meteen kunnen nasturen en was het probleem waarschijnlijk al lang opgelost geweest.
We nemen persoonlijk even contact met je op zodat we dit snel netjes in orde kunnen brengen.
Arnold
Geweldige en persoonlijke service en snelle levering.
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Arnold , dankjewel voor je mooie woorden én die 5 sterren :-).
Goed om te horen dat je onze persoonlijke service en snelle levering zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor — met aandacht voor jou én voor de vogels. -
Annick
Top! Snel geleverd en twee prachtige huisjes in onze tuin! Staat en hangt beeldig
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Annick, Heeej, wat een feestje om te lezen — dankjewel!
Gaaf dat de vogels nu een nestje kunnen bouwen én culinair verwend worden. Daar zullen ze zeker blij mee zijn :-). -
Marja
Mooi design vogelhuisje. Snel en goed ingepakt geleverd.
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Marja, wat een mooie review — dankjewel!
Wat fijn om te horen dat het design én de levering in de smaak vallen. We pakken alles altijd met zorg in, zodat het vogelhuisje heelhuids aankomt. Veel plezier ermee. -
Stefani
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Stefani, Dankjewel voor deze mooie 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel ging en dat de levering snel was.
Hopelijk zorgt het voederhuis voor veel leven in de tuin! -
Veronique
Ik kocht een prachtig design voederhuisje voor in mijn tuin. Prima geleverd door Heeej en van de vogeltjes: duizend maal fwietfwiet !!!!
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Veronique, Wat een feestje om dit te lezen! Dankjewel 🙌
En “duizend maal fwietfwiet” is wat ons betreft het allermooiste compliment dat je kunt krijgen 😊 -
Jenke
Snelle levering, erg mooie producten, en uitstekende kwaliteit. Een aanrader!
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Jenke, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit van onze producten. Dat waarderen we enorm.
Leen
Keurig geleverd, mooi voederhuis!
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Leen, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat je blij bent met het voederhuis. Mocht je tips hebben waarmee we er vijf sterren van kunnen maken, dan horen we dat natuurlijk graag.
Koop
Vlotte afhandeling en snelle bezorging. Uitstekend!!
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Koop, Yes, daar worden wij én de vogels blij van! Dank je wel voor je mooie review :-)
Christophe De Castro
Levering en bestelling verliepen zeer vlot.
Maar nu het vogelhuisje in onze tuin staat, voldoet het toch niet helemaal aan onze wensen.
Door de vele openingen kan regen heel makkelijk aan het voer.
Zelfs mezenbollen vallen al na enkele dagen uit stukken uit elkaar.
Als het droog en zonnig is, ziet het voederhuisje er prima uit.Antwoord van www.heeej.nlHeeej Christophe, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring te delen — dat waarderen we echt.
Wat jammer om te horen dat het voederhuisje in de praktijk niet helemaal aansluit bij jullie verwachtingen. Fijn dat levering en bestelling goed zijn verlopen, maar natuurlijk willen we ook dat het gebruik net zo prettig is.
Je opmerking over regen en nat voer is heel begrijpelijk. Bij open voederhuizen speelt de plek namelijk een grote rol. Een tip die vaak het verschil maakt, is letten op de windrichting. In Nederland en België komt de regen meestal met zuidwestenwind. Wanneer de opening van het voederhuisje richting noordoosten staat, blijft het voer een stuk droger en schoner.
Ook beschutting tegen wind en regen helpt veel. Vogels eten nu eenmaal liever droog dan nat. Kies bij voorkeur een plek uit de wind, bijvoorbeeld tegen een muur of schutting. Vermijd open, tochtig hoeken waar de wind vrij spel heeft. Onder een boom kan ook goed, zolang katten daar niet makkelijk kunnen toeslaan.
Daarnaast heeft het Tweethouse bovenop een vakje voor een mezenbol, maar bij regenachtig weer is het inderdaad beter om de mezenbol in een van de voederbakjes te leggen. Daar krijgen ze meer beschutting en blijven ze langer stevig.
We ontwerpen onze huisjes bewust open, zodat vogels goed zicht hebben op hun omgeving — dat geeft ze een veilig gevoel tijdens het eten — maar daardoor is de juiste plaatsing extra belangrijk. We hopen dat deze tips het verschil maken en dat jullie, samen met de vogels, alsnog veel plezier aan het voederhuisje beleven. -
Small Diamond – Hangend voederhuisje
Super leuk minimalistisch vogelvoederhuisje die goed tot zijn recht komt in onze kleine groene tuin. Ook nog eens duurzaam. Blije vogels & ik
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Tanya, Dank je wel voor deze mooie woorden! Geweldig dat het voederhuisje zo goed past in jullie tuin. Blije vogels én een blije eigenaar, daar worden wij ook blij van.
Margreet de Vries
Hele apparte modelen voor de bijen en de vogels.
Antwoord van www.heeej.nlWat fijn om te lezen, dank je wel! We houden ervan om net even anders te ontwerpen — mooi voor de tuin én fijn voor bijen en vogels.
Linda Meert
Geweldige service , perfecte levering.
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Linda, Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen — daar doen we ons best voor.
Anke Keuzenkamp
Toen ik de advertentie langs zag komen was ik meteen verkocht . Niet alleen duurzaam en mooi , maar ook praktisch. Het pakket kwam
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Anke,
Zo leuk dat je onze combinatie van mooi en praktisch waardeert.
Dank je wel voor de 5 sterren! -
Ina
Product was goed en netjes verpakt, in de doos zat nog een persoonlijk kaartje, leuk! Vogelhuisje erg mooi, goed in de lak, degelijke materialen. Super blij mee.
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Ina,
Zo leuk om dit te lezen, dank je wel.
We worden hier heel blij van. Die 5 sterren zijn de kers op de taart! -
Hans Snel
Mooie voederhuisje die er precies zo uitzien als op website. Stevige producten die makkelijk te bevestiven zijn met de bijgeleverde schroeven. Snel geleverd en stevig verpakt. De vogels zijn er blij mee en ik ook, staat mooi in de tuin.
Antwoord van www.heeej.nlHeeej Hans, Wat leuk om te lezen dat alles precies zo is uitgepakt als verwacht. Van de montage tot hoe het voederhuisje in de tuin staat. En het mooiste van alles: blije vogels én een blije jij!