www.leger-rugzak.nl
Rugzakken, tassen, outdoor tassen etc.
Michel Nix
Bestelling goed gegaan. Levering Post NL echter met vertraging !!
Elisabeth de Vries
Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Snel geleverd.
Hoe beoordeel je www.leger-rugzak.nl?
Stijn Jansen
Perfect ! Water bestendig, stevig genoeg ruimte !
Edwin
Wordt gevraagd naar een beoordeling en heb nog niks binnen erg slecht
Remco Groeneveld
Had een rugzak besteld op zondag. De levering zou dinsdag zijn. Ik was erg teleurgesteld dat het telaat werd geleverd. Maar dit alles was door problemen bij postnl. Het valt niet te verwijten aan legerrugzak.nl. de rugzak werd uit eindelijk donderdag geleverd . Na eerst een negatieve beoordeling te geven ivm te laat leveren. maak ik hierbij een rectificatie. Tis tenslotte postnl die het vertraagd hadden. Tevens is de rugzak ook nog eens van een goede kwaliteit. Kortom goed bedrijf en aan te bevelen
Brigitte
Topkwaliteit. Heel blij mee.
Serge
Snelle levering, ook snelle reactie op mail.
Ralf
Goede kwaliteit! Snelle levering!
Arno Valstar
Levering was prima op tijd. Het is altijd lastig zoiets online te bestellen, want je weet niet precies wat je krijgt. Ik was positief verrast en ga de rugzak zeker veel gebruiken!
Patrick Aben
Mooie spullen van goede materialen
Alain Meurrens
Degelijke kwaliteit snelle levering
John
Snel in huis (2 dagen na bestelling), lekker grote rugzak waar de koffer met m'n luchtpistool (Steyr) goed in past. Verder nog vakken voor allerhande spullen - precies wat ik zocht. Lijkt ook goede kwaliteit, al moet de tijd dat natuurlijk uitwijzen.
Voorlopig ben ik tevreden met de aankoop zelf maar ook met de afhandeling door leger-rugzak.nl (goede track & trace-info). -
Yvonne
De bestelling was er snel en netjes verpakt. Het voelt als goede kwaliteit. Helaas was de verkeerde kleur bezorgd.
L. Besems
Snelle en nette verzending!
Ruth van der Pool
Geweldige service! Pakket was (is) kwijtgeraakt bij Postnl en is persoonlijk afgeleverd omdat we het bijtijds nodig hadden voor vakantie. Mooie praktische rugzak. Ziet er in eerste instantie klein uit, maar past verrassend veel in.
Anita Berende
Mijn product was veel te laat bezorgd
Wendy Suijkerbuijk
Mooi artikel en snel geleverd
MArtre
Helaas was rugzak niet leverbaar. Maar na emailverkeer een vlotte en nette oplossing. Nu wachten op de aankoop.
Andre Hendrix
Met de vraag of ik het wil beoordelen zal nog niet gaan aangezien het product nog niet geleverd is.
Pepijn De man
Het werkt allemaal heel goed