www.megaschuifwand.nl

www.megaschuifwand.nl

Megaschuifwand
  • Hoornse hoveniers
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Ze leveren goed materiaal voor een goede prijs en zijn erg prettig in omgang.

• Dirk
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Topbedrijf ,vlug geleverd door behulpzame en vriendelijke chaufeur levering helemaal in orde .voor mij een dikke 12 op 10 ook telefonisch contact gehad ,voor dit bedrijf zijn er geen problemen maar enkel oplossingen
    Bedankt voor de goede service !!!

• Hoe beoordeel je www.megaschuifwand.nl?

• Leon
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Super prijs en goede kwaliteit ook de levering was perfect netjes en heel vriendeljjk top bedrijf

• Tamara nijhof
    Geverifieerde klant van www.megaschuifwand.nl

Goede prijzen, super snelle levering, goede kwaliteit en goede communicatie. Ik kan het iedereen aanbevelen en zal dat in mijn eigen omgeving ook doen

• Andries
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Levering op tijd, producten top.
    Volgende keer weer.

• Gerard
    Geverifieerde klant van www.megaschuifwand.nl

Netjes en snel geleverd ziet er goed uit

• Annet Gorter Veendam

Super service

• Ozcsn

Snelle levering. En compleet

• Hidayet Yigit
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Zeer snelle levering bij concurrent moest ik 4 weken wachten binnen 5 dagen kreeg ik de producten binnen nadat ik betaald had

• Sara van der wijde
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Zeer tevreden over Megaschuifwand. Ze namen de tijd om goed uit te leggen waarom een zwarte onderrail geen duurzame keuze is. In plaats daarvan werd een epoxal aluminium onderrail geadviseerd, wat een veel betere en slijtvaste oplossing is. Eerlijk advies en duidelijke communicatie.

• Mario Verschuure
    Geverifieerde klant van www.megaschuifwand.nl

Hele gave schuifwand! Levering was niet compleet maar na contact met de klantenservice is dat netjes opgelost. Na het belletje stonden ze binnen 3uur op de stoep met de nalevering!

• Huub
    Review voor www.megaschuifwand.nl

Zeer tevreden over Megaschijfwand. De levering was snel en de kwaliteit van het product is uitstekend. Het telefonische gesprek vooraf was prettig en duidelijk, wat veel vertrouwen gaf. Ik heb voornamelijk contact gehad met Ozer; hij is vriendelijk, klantgericht en denkt echt mee. Al met al een zeer positieve ervaring en ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.