www.mijndeurenwinkel.nl

www.mijndeurenwinkel.nl

Binnendeuren, kozijnen, buitendeuren, deurbeslag, sloten en scharnieren bezorgd door heel Nederland.
Merken: Austria Deuren, Svedex, Weekamp Deuren, Skantrae, Cando, Berkvens, Elephant, Intersteel en Formani.
9,5
Filter 2716 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1660 met beschrijving

• Simone
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Top! Levering zoals afgesproken. Kleine beschadiging die ik zelf kan wegwerken met verf die ze direct hebben opgestuurd. Heel tevreden.

• Hasan Elibol
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Goede service. Ik heb om advies gevraagd en kreeg uitgebreid en duidelijk uitleg. Er werd echt de tijd genomen om mij goed te helpen. Erg tevreden!

• Hoe beoordeel je www.mijndeurenwinkel.nl?

• Aannemersbedrijf NTO BOUW B.V.
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Voor mijn aannemersbedrijf heb ik meerdere deuren besteld bij Mijndeurenwinkel en ik ben zeer tevreden. De kwaliteit van de deuren is top en alles werd netjes en op tijd geleverd. Voor ons als aannemers is het belangrijk dat materialen betrouwbaar zijn en dat de planning klopt, en dat was hier zeker het geval.

Ook de communicatie en service verliepen soepel. Zeker een aanrader voor zowel aannemers als particulieren die op zoek zijn naar goede kwaliteit deuren.

• Ron Pronk
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Snelle levering en goed contact

• Richard Osseweyer
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Ik heb mijn hele huis voorzien van nieuwe kozijnen en deuren van mijndeurenwinkel.nl en dat was een bijzonder goede keus. Assortiment, maatwerk, advies, alles tot in de puntjes geregeld. Als je vragen hebt of iets staat niet op de site: bellen en het komt voormekaar. Vriendelijk, deskundig en geduldig. Complimenten ook voor de sympathieke bezorger die tot op het kwartier nauwkeurig plant.

• Diana
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Zeer goede en vriendelijk service. Perfecte levering! Ik zou hier de volgende keer zeker weer bestellen!

• Felix Zwetsloot
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Uitstekende after sales service, ook als je na jaren opnieuw contact opneemt en aanvullende verzoeken op bestaande geleverde producten hebt. Ben meerdere malen uitstekend geholpen op mijn gevarieerde verzoeken. Werkelijk uitmuntend en boven verwachting!

• Roon
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Kamerhoge massieve deuren van het "eigen merk" afgenomen. Prima product.
    Goede service en communicatie.

• Joep
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Snelle service, vriendelijke gasten, nette kwaliteit. Prima winkel!

• Pascal der Weduwe
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Goede service, bij vragen goed geholpen, netjes geleverd.

• James
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Goeie Service en ook het meedenken in oplossingen, helemaal top

• Ron De Bruijn
    Geverifieerde klant van www.mijndeurenwinkel.nl

Overzicht assortiment. Fijne prijzen. Goede website. Sympathieke medewerkers.Alles helemaal top.

• Frans Garnier
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Door een bug op de site moest ik een offerte aanvragen. Dit ging goed en het bestellen verliep soepel. Producten zijn veelzijdig en kunnen goed worden gecombineerd

• Soerin
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Geweldige service, snelle reactie op mijn vragen. Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Duidelijke communicatie.

• De heer en mevrouw Geerlings
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

fijne overleg, goede afspraken, mooie prijs/kwaliteitverhouding
    Dik tevreden over dit bedrijf!!

• Has Aannemingsbedrijf
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

De betrouwbaarheid van de bestellingen is van het hoogste niveau.

• Robert
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Schitterende deuren, precies waar we naar op zoek waren, met een goede service en ook nog de juiste prijs.

• Dhr. Mario B.
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Mooie prijzen en goede service!

• Marcel Ploeg
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Goede service en uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.

• Judith
    Review voor www.mijndeurenwinkel.nl

Ik ben blij met mijn nieuwe deuren! Er was wel een probleempje met mijn kozijnen, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt, en dat is heel netjes gegaan. Er wordt goed meegedacht en gecommuniceerd. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!