www.raamfoliewebshop.nl
PGM Schouten
goed verpakt en snel geleverd
Marc Van Daele
Snelle levering en prima kwaliteit van de zonnewerende folie.
Hoe beoordeel je www.raamfoliewebshop.nl?
Zandor Esajas
Prima
H.
Wordt goed verpakt geleverd, zodat het product niet kan beschadigen. Ook fijn dat er een gereedschapsetje meegeleverd wordt.
Wel jammer dat er geen montage-handleiding bij zit, en ook niet echt te vinden is op de site. Terwijl de benodigde stappen best specifiek zijn (voor statische folie). -
Jet
Goed product. Goede en snelle communicatie. Snel en professioneel bij ons thuis gemoniteerd. Aardige mensen. We zijn tevreden!
Sjoeri
Goede ervaring, online besteld, snelle levering, track and tracé, overzichtelijk website, mooi product, al met al prettige ervaring
Henk Janssen
Ben heel goed geholpen aan mijn door de m'n vrouw aan de telefoon en het product is ook heel goed bedankt Groetjes Henk
Antwoord van www.raamfoliewebshop.nlBedankt voor uw review. Hoop dat het gelukt is samen met uw vrouw en de plakinstructie!
LILIANE GYSEN
Alles geleverd zoals gevraagd
Ronald
Zoals t moet gaan . Alles keurig voor elkaar .
Antwoord van www.raamfoliewebshop.nlWat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw positieve feedback – we doen ons best om alles netjes en soepel te laten verlopen, en het is fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt.
Graag tot een volgende keer! -
Larissa
Snel, niet duur, perfect op maat en levering komt met een setje tools om het folie goed en nauwkeurig te plakken. Blij met het eindresultaat.
Antwoord van www.raamfoliewebshop.nlFijn om te horen Veel plezier met het resultaat
René
Snel en goed. Zorgvuldig verpakt
Antwoord van www.raamfoliewebshop.nlBedankt voor uw review. Veel plezier ermee
Anita van Driel
Erg mooi helemaal naar wens verlopen
Valerie Bos
De folie is schuin afgesneden aan de onderkant waardoor deze niet het raam bedekt.
Hans Dijk
Netjes ondersteund in het maken van een keuze. Bestelbevestiging heb ik nooit ontvangen, maar de bestelling is netjes geleverd. Zeer tevreden over de snelle beantwoording van mijn vragen.
Paul
Vraag me nogmaals als het allemaal verwerkt is. Weer heeft niet meegewerkt...
Richard L
goed product
M Schulz
Aanbrengen ging redelijk snel. Ben blij met de folie.
Goede service. -
David Bogdan
Raamfolie top!
Henry Broeke
Ik heb nog niets ontvangen!!!!
johan
Geweldige service en op maat