www.spirituelemuziek.nl
Nina Derksema
Snelle verzending. Deze dagen liefdevol ingepakt in prachtig kerstpapier. Erg mooie muziekcollectie.
Henk
Goede communicatie en correcte levering
Hoe beoordeel je www.spirituelemuziek.nl?
Bruno, Brusseleir Ieste Klas
Uitstekende service, heldere en nuttige communicatie, met bovendien een persoonlijke toets, want bv. groot was mijn verrassing dat mijn 4 cd's niet enkel netjes ingepakt waren met leuk cadeaupapier, maar er ook nog een vriendelijk kaartje bijzat met de naam van diegene die het verpakt heeft, in mijn geval Danielle.
Tof en 'vree' bedankt Danielle, want nu zie ik mij verplicht te wachten met het beluisteren van de cd's tot na Kerstmis, een oefening in geduld.
Ook bedankt dat ik via jullue 'het 12e huis' leerde kennen, nu heb ik voor het eerst sinds lang weer eens mijn horoscoop kunnen laten trekken.
Doe zo voort, daar in Friesland, ik ben al jaren klant, al weet ik 'begot' niet meer hoe ik jullie webwinkel ontdekt heb. -
Evelien
Goede en zorgvuldige verpakking.
Kees Van de Steeg
Goede service, netjes geleverd. Krijg soms ook cd cadeau.
Chantal
Mooi product
Hans
Zeer uitgebreide collectie spirituele muziek, goed communicatie, goede service en nakomen wat beloofd is.
T.F. Salverda
- als de klant de sealing verwijderd mag het product niet gerouteerd worden, maar de cd's waren door de afzender niet geseald, dus ...
de klant moet er dus maar op vertrouwen dat het product goed is en dat retourneren dus niet nodig is / maar wat als het product wel beschadigd is???
- de afzender verzuimde ook aan te geven dat het een brievenbuspakketje was en thuiszijn niet nodig wasAntwoord van www.spirituelemuziek.nlBeste T.F. Salverda,
Dank voor uw review, spijtig om te zien dat u de behandeling en aflevering van de bestelling met 2 sterren waardeert. Maar fijn dat u onze voorwaarden heeft nagelezen. Ja, u kunt er zeker op vertrouwen dat bij problemen zoals beschadiging of willen retourneren van de bestelling wij er zeker niet moeilijk overdoen wanneer u aangeeft dat de cd ongeseald was. Het komt, zeker bij de drukte in deze tijd, voor dat wij vergeten een cd te sealen voor verzending. Indien er een probleem was/is met uw bestelling dan was/is een mailtje, appje of telefoontje voldoende om het op te lossen, ook wanneer de cds ongeseald zijn ontvangen.
Betreffende ons "verzuim" u te melden dat het pakket door de brievenbus past zien wij dit niet als verzuim. Uw bestelling is als pakket verzonden en daardoor via track and trace volledig te volgen. Wanneer een pakketje door de brievenbus past zullen de meeste bezorgers dit doen, scheelt tijd. Wij hebben hierop geen invloed. Waarschijnlijk heeft u gewacht op de bezorger en lag het in de brievenbus. Onze excuses hiervoor.
Graag vertrouwen wij erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een fijne dag.
Martin -
Jelle Geenens
Elke keer opnieuw is het fijn een order plaatsen. Leveren naar België duurt misschien wat langer, maar er wordt altijd goed gecommuniceerd omtrent de status van de zending. Soms krijg je een extra CD cadeau en ondertussen zit alles heel attentvol verpakt in leuk inpakpapier, ongeacht of het een cadeau is voor een ander, dan wel voor jezelf.
Lia
Mooie cd's, leuk ingepakt en een gratis cd erbij!
Adriana Wilhelmina Thonhauser
Heerlijk op je gemak naar cd,s luisteren
Annet
Goede service.
Petra Servaes
Goede service en hele vriendelijke mensen.
ruud haze
Veel keuze op de website, bestelling netjes verpakt en snel geleverd. Ook nog een leuk presentje bij de bestelling.
Elisabeth van der Waals
Mooie cd en als verrassing ook nog een extra als cadeau. Stel ik erg op prijs. Bedankt.
Mia Vandekerchove
goede service
R.M van Maurik
Prima en snelle verzending
Paula Smit
Goede informatie dat niet hele bestelling ineens kon worden verstuurd.
ria maas
goede service, snelle levering
RJ Haze
Veel keuze en zeer snelle service