www.sterkstore.nl

www.sterkstore.nl

SterkStore staat voor kracht, dynamiek en lef. Eigenschappen die passen bij de uitstraling van de winkel. Eigenschappen die tevens passen bij onze klanten: de zelfverzekerde vrouw met gevoel voor eigenwaarde en stijl. Kortom de vrouw van nu!
De ruim 600 m2 winkelvloer is onderverdeeld in een groot assortiment baby,- kinder,- damesmode en een ruime keuze accessoires. Zo is er voor elk wat wils.
Onze mode is toonaangevend. Persoonlijk advies, service en een prettige sfeer staat bij SterkStore centraal.
De zekerheden van https://www.sterkstore.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.