www.tcgshop.nl

www.tcgshop.nl

Bestel je favoriete Trading Card Games online! Je vindt bij ons een groot aanbod van de originele Engelse Pokémon TCG!

Tcgshop.nl is de plek voor jouw Trading Card Games!
9,8
Filter 58 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 50 met beschrijving

• Timo
    Review voor www.tcgshop.nl

Ik had een Phantasmal Flames ETB en booster box besteld maar helaas bleek er een klein scheurtje in de seal van de ETB te zitten, en omdat ik deze graag sealed in mijn collectie wilde houden, was dat natuurlijk jammer.

Het contact met de klantenservice was echter top. Ik kon de ETB gratis retourneren en kreeg direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Super netjes opgelost en echt boven verwachting goede service.

Daarnaast zijn de prijzen erg scherp, zeker vergeleken met andere shops.
    Kortom: betrouwbare winkel, snelle communicatie en fijne service. Ik bestel hier zeker vaker!

• TVA
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Geweldige service! Snel verzonden en goed ingepakt. Zelfs nog een pakje sleeves erbij gekregen, top!

• Hoe beoordeel je www.tcgshop.nl?

• Jason
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Goed ingepakt en gratis sleeves!

• Bjorn
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Goed product, nette prijs en goede en snelle levering

• L.J.
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Hele nette levering plus nette prijzen! Zal hier (als ik de kans krijg) zeker weer bestellen!

• G. De Bruyne
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

mooi ingepakt, snelle verzending, top!

• Lars Hems
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Nog een extra pakje sleeves gekregen echt top.

• David

Top service

• Chris
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Wat een geweldige vent is hij toch. Is altijd per WhatsApp direct voor je beschikbaar. Transparant, oprecht en speelt geen spelletjes zoals vele andere webshops het doen. Probeert werkelijk er alles aan te doen dat jij met een grote glimlach je bestelling ontvangt. Zelfs vaak met een presentje voor mijn zoontje erbij. Je kan het zelfs bij hem ophalen en ook dan straalt zijn goedheid direct van hem af zodra hij de deur opent. Prijzen zijn tiptop in orde. Werkelijk, klasse!

• Laurens
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Had een paar sleeves dr bij gekregen. Paar dinks in de hoekjes, maar ik ga ze toch niet opsturen. Heel nice gewoon.

• Bjorn
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Goede service, kwam met verzenden even slecht uit maar goede prijs, goed ingepakt met leuke wat er bij. Tevreden!

• Bas
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Mooie prijzen en een goede levering!

• Mirte
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Super vriendelijk aan de telefoon, goed snel en correct geholpen. Goede prijs/ kwaliteit! Bestel hier zeker nog een keer.

• Sander

Uitstekend!

• Adrian
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Zeer snelle reactie. Ik had een setje nodig voor mijn zoontje en deze werd de zelfde avond nog bij de postkantoor gebracht en de volgende ochtend had ik het setje (+iets extra's). Top service en de prijs was ook goed!

• Leander
    Review voor www.tcgshop.nl

Top service! vroeg om wat sleeves erbij en heb er ook nog wat mooie kaartjes bij gekregen met een persoonlijk berichtje. Voor mij nu de standaard plek om alle nieuwe sets te halen.

• Thom
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Snelle levering en snelle reactie via mail!

• Michaël Heekhout
    Review voor www.tcgshop.nl

Top service! Eerste keer dat ik hier bestel, simpelweg product besteld zonder problemen en zelfdz dag nog verzonden! Kwam aan perfect op release! Tot binnenkort!!

• Romano
    Geverifieerde klant van www.tcgshop.nl

Bestellingen makkelijk. Goede normale prijs voor high demand artikelen, niet overpriced zoals veel TCG winkels tegenwoordig. Vlotte verzending en goed ingepakt.

• Tang

Snel geleverd!