www.truelight.nl

www.truelight.nl

Verkoop van volspectrum daglichtlampen, led lampen en led panelen in de daglichtkleur 5500 kelvin van het merk True-Light met bijpassende hoogfrequent armaturen.
9,4
Filter 568 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 352 met beschrijving

Taal

• Jorien
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Prima zaak! Ik werd na de bestelling van een dimmer gebeld omdat men verwachtte dat iets niet goed zou gaan combineren. Dat bleek ook zo te zijn. Door het telefoontje ging alles goed en bovendien een stuk sneller (want geen moeten terugsturen en opnieuw moeten bestellen).i

• Anneke Koetje
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Bestelling prima en tijdig geleverd er moest nog iets vervaardigd worden

Antwoord van www.truelight.nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling goed is geleverd, we doen ons best om alles zorgvuldig én binnen de afgesproken termijn te leveren, ook maatwerk. Dus dit waarderen we enorm. Heel veel lichtplezier van je lamp!

• Hoe beoordeel je www.truelight.nl?

• Jan van der Spree
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

ophaalpunt huis adres min punt
    verpakking super misschien zelfs overdrerven

Antwoord van www.truelight.nl

Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking — we doen ons best om alles veilig en netjes te leveren, heel veel lichtplezier van je lamp.

• Berend van Dalfzen
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Goed advies en snelle levering!

Antwoord van www.truelight.nl

Wat fijn om te lezen, dank u wel! We vinden het belangrijk om goed advies te geven en snel te leveren, dus het is geweldig om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!

• Ingrid
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Goede service, vanwege het slechte weer begin januari 2026 was het pakket met de bestelde lampen vertraagd qua levering maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd en ook goed opgevolgd. De lampen zelf was ik al super tevreden over, de service maakt dat ik er nog meer plezier van heb

Antwoord van www.truelight.nl

Wat een ontzettend mooie woorden, dank je wel! 😊
    Fijn om te horen dat de communicatie rondom de vertraging duidelijk was en dat je je goed geïnformeerd voelde. Het weer begin januari zat helaas niet mee, maar we vinden het belangrijk om je ook in zulke situaties goed op de hoogte te houden en alles netjes op te volgen.
    Geweldig dat je al zo tevreden was over de lampen – en nóg leuker dat de service daar een extra positief gevoel aan heeft toegevoegd! Daar doen we het voor. Heel veel plezier van je lampen en hopelijk tot een volgende keer!

• J. Boertien
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Te snel gereageerd...top dat er contact met mij is opgenomen..

Antwoord van www.truelight.nl

Wij kunnen geen terugbel notitie van u vinden in onze bel notities, waardoor het voor ons niet duidelijk is waar dit precies over gaat. Wij nemen vragen altijd serieus en proberen deze zo snel mogelijk op te volgen dus zullen naar aanleiding van dit review u bellen.

• Mathieu Vaendel
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Mooie prijs, goede verlichting, kwaliteit en service.

Antwoord van www.truelight.nl

We gaan ervan blozen :) heel erg bedankt voor je review!

• Dennis Wolf
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Goede en snelle levering. Ondanks dat alles goed was ingepakt 1tl die het niet deed. Werdt gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd zonder kosten hier aan.

Antwoord van www.truelight.nl

Fijn dat je tevreden bent en heel veel plezier van je aankoop!

• keimpe wierstra
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

. Vandaag contakt gehad. 5-1-2026 en alles is geregeld! Was een groot misverstand helaas! Nu perfect geregeld weer! Hartelijk dank!

Antwoord van www.truelight.nl

Bij vragen over een bestelling helpen wij u het snelst wanneer u rechtstreeks contact met ons opneemt en dan hadden we u kunnen vertellen dat uw pakket al sinds 22 december bij Voordeelfiets in Leeuwaarden ligt. Het T&T nummer is 21 december door DPD aan u verzonden en het wordt morgen aan ons teruggestuurd omdat het er te lang lig, dus neem vooral contact op met Voordeelfiets om te kijken of ze het wat langer kunnen vasthouden zodat u het nog kunt ophalen!

• Pascale
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Snel geleverd, zorgvuldig verpakt, helaas minder dimbaar dan gehoopt, maar als wit leeslicht fijn.

Antwoord van www.truelight.nl

Dank u wel voor deze mooie review! Veel leesplezier met uw daglichtlampen!

• M Bol
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Ik gebruik al jaren true light lampen, dit is zo fijn licht, ik wil niets anders meer.

Antwoord van www.truelight.nl

Wat fijn om te horen! Geweldig dat u al jaren zo tevreden bent met onze True Light lampen. Daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

• Marianela Jorquera
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Goede kwaliteit product en snelle levering.

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt voor je reactie en fijn te lezen dat u tevreden bent, heel veel plezier van True-Light!

• Michael Bassano

Snel geleverd en voldoet

Antwoord van www.truelight.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en helemaal naar wens. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar!

• Cedric Lagrange
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Snelle levering. Prima LED panelen met hoge CRI waarden.

Antwoord van www.truelight.nl

Geweldig om te horen dat de levering snel was en dat de LED-panelen met hun hoge CRI-waarden zo goed bevallen. We wensen je veel plezier met je aankoop

• Rob Leguit
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Top lampen! Zo maken we de werkplaats weer een stuk gezonder met de truelight lampen net uv-A en uv- B straling. Snel geleverd en keurig verpakt

Antwoord van www.truelight.nl

Geweldig om te horen dat de True-Light lampen ook bij u bijdragen aan een gezondere werkplaats. Ook onze logistieke mensen bedanken voor de waardering, ze doen iedere dag weer hun best alles keurig te verpakken. We waarderen het vertrouwen van uw bedrijf!

• Willem Kuiper
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, dichtbij opgehaald.

Antwoord van www.truelight.nl

Fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen! Bedankt voor je bestelling en je positieve review.

• Willem Veldhuizen
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Snelle levering goede telefonische hulp

Antwoord van www.truelight.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het advies!, we geven graag persoonlijk advies, dus het is leuk om terug te lezen dat dat gewaardeerd wordt. Bedankt voor je mooie review.

• Marc Lejeune
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

Mooie prijzen en goede service

Antwoord van www.truelight.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw review en graag tot een volgende keer.

• hajo
    Geverifieerde klant van www.truelight.nl

er is geleverd wat is besteld. UV lamp doet perfect bij de vogels

Antwoord van www.truelight.nl

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat de lampen perfect werkt voor de vogels. Dank je wel voor je review en veel plezier met je vogels!

• Patricia Schipper

Mooie prijzen duidelijke uitleg

Antwoord van www.truelight.nl

Altijd fijn als mensen bellen of e-mailen om advies te vragen, zo krijgt u ook werkelijk wat u in gedachten heeft. Heel veel lichtplezier van uw aankoop en bedankt voor uw review!