www.wasgigant.nl
Jacquelin Schonewille
Top sevice, je word van te voren gebeld. Ze sluiten alles netjes aan en nemen al jou oude spul weer mee.
Sonja Houtman
Mooie prijs. Hele goeie service en snel in huis.
Hoe beoordeel je www.wasgigant.nl?
sonja
Mooie prijzen en zeer goede service, kan iedereen aanraden hier hun bestelling te plaatsen
Coby Zuidema
Goede service en zeer goede prijs we zijn zeer tevreden. -
Ruud Hovenberg
Inderdaad goede service. En een nette bezorging. In overleg per telefoon alles op kunnen lossen.
Pepijn Staring
Geweldig bezorging en service.
Klara Stam/ van der pol
Voldoet aan alle verwachtingen snelle levering. Zeker een aanrader 👍
Bart van Eijck
Snelle levering nette bezorger en bezorging correcte afhandeling en uitleg apperaat
Jan Laven
Super goede service, de machine wordt geplaatst en aangesloten.
Goede uitleg, oude machine wordt meegenomen. -
Ronald Sanrodji
Snelle levering inderdaad en d
DR
Goede communicatie en prima product
FC Engelen
Op tijd geleverd,vriendelijke chauffeur
Liseth Van De Hoef
Geweldige service! En wat een lieve mensen werken daar. Snel geregeld toppers.
janeb03
Het mooi product (wasmachine) was volgens afspraak geleverd en aangesloten en het werking ervan duidelijk uitgelegd. Het oude apparaat was meegenomen. Een top service
Annette Fatal
Snelle lever
Cisca van beek
Snelle levering, goede uitleg wasmachine.
Harrie Ruben
De aflevering ging perfect. De chauffeur belde een half uur van tevoren nog op om te zeggen dat hij er binnenkort zou zijn. Ik had intussen de oude wasmachine afgekoppeld en van zijn plek getrokken. Daarna was het een kwestie van omwisselen, aansluiten, zorgen dat hij goed stevig staat, wat uitleg en de handleiding overhandigen. Voor mij was dat genoeg. Ik heb later nog wel met een waterpas de machine precies vlak gezet.
Grzegorz Borucki
Ik beveel het van harte aan, goede service, snelle levering, bedankt
Ria Willems
Hele vriendelijke mannen met goede communicatie, snel en probleemloos wasmachine geplaatst en aangesloten..+ oude machine retour! Super fijn...!
Lily van't Geloof
Binnen weekje thuis, aangesloten. Oude machine mee. Mooi toch?