www.werkspijkerbroek.nl
Andre Den braber
Goeie site
Jan B
Product zoals beschreven
Hoe beoordeel je www.werkspijkerbroek.nl?
Wilbert Van Bree
Marjo van de Biezenbos
Mooie kwaliteit en kleur sweater 👌. Besteld en snel geleverd.
Ferre W
Super winkel, heel blij met m'n polo's en trui van trots op de boer. Goede service en levering, mooie marktconforme prijzen & maten. Plus de kleren voelen goed aan en zijn goede kwaliteit. En nog een kleine leuke attentie bij de bestelling.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlZo horen wij het graag! Service vinden wij ook zeker belangrijk. Nog heel veel plezier met je aankoop Ferre!
Ruben Blacquière
Goeie broeken snelle levering
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor deze goede beoordeling Ruben! Veel plezier met je bestelling!
Robertino van.den.Burg
Zitten goed en sluit ook perfect
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor deze goede beoordeling Robertino! Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
J Kaandorp
Altijd optijd geleverd. Goede kwaliteit. In 1 word TOP BEDRIJF
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWauw wat een goede beoordeling! Fijn dat je het zo ervaart, veel plezier met je aankoop J Kaandorp!
John Turk
Goeie broek voor mooie prijs
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor deze goede beoordeling John! Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Patrick Copier
Mooie kwaliteit snel geleverd
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWat een leuke beoordeling Patrick! Wij willen je veel plezier wensen met je aankoop!
Jasper Beukers
Alles is goed 😃😃👍🏻
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor deze goede beoordeling Jasper! Veel plezier met je bestelling!
Gregory Depoortere
Goed zeergoed kan niet klagen
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlZo horen wij het graag! Veel plezier met je aankoop Gregory!
Hans de Keijzer
Vlotte levering, keurige broeken.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor deze goede beoordeling Hans! Fijn om te horen dat de broeken bevallen!
Harrie van Daal
Top product
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlZo horen wij het graag! Nog heel veel plezier met je aankoop Harrie!
Senna scholtens
levering 2 dagen te laat en toen ik de broek wou aandoen de 1e keer schoot de knoop eraf en kapot…
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlHoi Senna, ik zie dat je 's ochtend om 7 uur hebt besteld en om 10 uur is het pakket hier al is ingepakt. Helaas hebben wij geen invloed op de pakketbezorger. Ze beloven dat het de andere dag wordt bezorgd, en dat lukt heel vaak ook gewoon, maar helaas niet altijd.
En de knoop? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wil je anders even een mail sturen naar info@werkspijkerbroek.nl dan gaan we dat uiteraard oplossen!
Jan Meindersma
Prima service.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlService vinden wij ook zeker belangrijk! Veel plezier met je bestelling Jan!
H. van Roij
Past goed, snelle levering
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBeste H. van Roij, wauw goede beoordeling! Dankjewel :)
Leen De Meurichy
Zeer vlug geleverd, correcte maat en mooi kleuren
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWat een leuke beoordeling Leen! Wij willen je veel plezier wensen met je aankoop!
M Hamers
Goede bezorging en goed produkt
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor de 5-sterren beoordeling! Veel plezier met je bestelling M Hamers!
Monique Weiden
Super service!!
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Monique! Fijn dat je het zo ervaart, veel plezier met je aankoop!