www.werkspijkerbroek.nl
Marco
Goede kwaliteit voor prima prijs
Louis
Snel en goed geleverd, ik kan er weer even tegen
Hoe beoordeel je www.werkspijkerbroek.nl?
pewe
snelle levering, zoals beloofd.
Jessica Nauta
Goed email contact.Mooie broeken.
Tiemen Hoitinga
Prima webshop en vriendelijke communicatie over de levertijd wanneer deze wat langer is dan aangegeven.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlHeel leuk dat je onze communicatie waardeert. Dat is precies wat we belangrijk vinden!
Janneke
Artikel was niet op voorraad, daarom iets anders besteld en aangeven dat ik liever het andere artikel had willen kopen. Ik kreeg een bericht dat ze het artikel ondertussen hadden en dat ze het teveel betaalde geld zouden retourneren. Super service!
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlSuper dat je tevreden bent, Janneke. We hopen je snel weer te zien!
Edwin
Super goede kwaliteitsbroeken, voor een hele goede prijs!
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor je geweldige review, Edwin! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de broeken.
Roger Muitjens
Goeie prijs kwaliteit en snelle levering
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor deze goede beoordeling Roger! Veel plezier met je bestelling!
Jan Teklenburg
Goed product, goede prijs kwaliteit verhouding. Doen wat ze beloven
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDit soort reviews willen we elke dag lezen! Dankjewel voor je enthousiasme, Jan!
Gert
Prima spijkerbroek voor een mooie prijs!
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. Bedankt dat je dit met ons deelt!
Harm Schoordijk
heel snel en een dag
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Harm! Fijn dat je het zo ervaart, veel plezier met je aankoop!
W Klaassen
Goede kwaliteit en vriendelijke service
Goede kwaliteit en vriendelijke service
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor je fijne woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en service. Hopelijk tot snel!
RB-58
Prijs en kwaliteit zijn dik in orde en de bestelling werd keurig de andere dag al geleverd! Aanrader voor werkkleding in Jeans! Als ik 1 opmerking zou moeten maken dan is het dat de bestelde maat ruim uitvalt en de gebruikte Jeans stof is van stretch dus dan kan je (in mijn geval) best 1 maat kleiner bestellen. Verder niets dan lof.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Veel plezier met je werkkleding en hopelijk tot een volgende keer!
Boerenzoon
Broeken zitten super
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor de 5-sterren beoordeling! Veel plezier met je bestelling!
Martijn Kramer
Snel geleverd.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWat een leuke beoordeling Martijn! Wij willen je veel plezier wensen met je aankoop!
kees van der Vaart
Lekker makkelijk broeken bestellen
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel Kees voor de 5-sterren beoordeling! Veel plezier met je bestelling!
Jos
Eerlijke prijzen en snelle levering
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBeste Jos wauw goede beoordeling! Dankjewel :)
Roel den Harder
Snel geleverd en goede kwaliteit
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlHier worden wij blij van! Dankjewel Roel! En veel plezier met je bestelling :)
Jolanda
Snelle levering! Attente opmerking bijgesloten. Bedankt.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlWauw wat een goede beoordeling! Wij willen je nogmaals heel veel plezier wensen met je aankoop Jolanda!
Geurt Van Hierden
Snelle service, hele goede prijs en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlSuper fijn om te horen dat de service snel was! Veel plezier met je aankoop Geurt!