www.werkspijkerbroek.nl
Van de Goeiendonk
Omdat de vorige spijkerbroeken (247) goed waren bevallen nu weer een paae nieuwe besteld (Cars Tower) Broeken uitgepakt, vrouw nieuwsgierig... Kleur is goed. Pas hem eens aan! Lengte ook goed. Doe eens dicht? Past wel. Gulp dicht? Eh, die is wel erg kort! Vergelijk eens met die andere van WSB. Verdorie, deze rits is een stuk korter...Deze is 10,5 cm en de oude 247 is 13 cm lang. Niet voor werkmanshanden gemaakt! Da's onhandig!
Willem. Van Vliet
Alles verliep goed tot nu toen.
Staat nog wel een broek in back-order -
Hoe beoordeel je www.werkspijkerbroek.nl?
Ricardo
Mooie prijzen en super snelle service.
Jef Wuyts
Teun Van der heide
Prijs kwaliteit prima
Marcel Voss
Alles ging snel en soepel
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. Graag tot een volgende bestelling!
Dirk Groen
Best Slagge Tiege dank
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review! Fijn om te horen, graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen.
Peter Versluis
Goeie kwaliteit voor een mooie prijs
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én de prijs. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Harry van Gelderen
Goede broeken voor een goede prijs
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de broeken én de prijs. Graag tot een volgende keer!
Jan Teklenburg
goed product, voor een redelijke prijs, snelle goede service en reactie op vragen via de mail.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de prijs én onze service en mailreacties. Graag tot een volgende keer!
S.
Snelle levering en goede kwaliteit. Ik zou het absoluut aanraden.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt voor het aanraden en graag tot een volgende keer!
Richard Knol
Bestelling netjes geleverd
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor je review! Goed om te weten dat de levering naar wens was. Veel plezier ermee!
Jan-Kees Van Amsterdam
Bestelling is weer keurig aangekomen en we zijn ook weer correct op de hoogte gehouden.
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je fijne reactie! Goed om te horen dat de bestelling weer keurig is aangekomen en dat de communicatie duidelijk was. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Michiel Huisman
Prima
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles prima is 👍
Cindy Schurink
Goede kwaliteit en volgens afspraak de volgende dag geleverd!
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlBedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit én de snelle levering.
Veel plezier ermee! -
Jacqueline Platte
Goede broeken mrt grote broekzakken, handig voor je mobiel
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review! Fijn dat de grote broekzakken goed van pas komen. Veel plezier met je bestelling!
Eric Beckers
Nieuwa broek erg vaal. Komt retour
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel voor je review. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zorgen ervoor dat de retour snel wordt verwerkt!
jan meindersma
Mooie prijzen en mooie kleding
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDank je wel! Mooi dat je onze prijzen en kleding waardeert. Graag tot een volgende keer.
Gonny Holtrop
Snelle levering, leuke attentie en de broeken passen perfect!
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel! Fijn dat de levering snel was en dat de broeken perfect passen. Graag tot een volgende keer!
Jozef De schryver
De kledij beantwoordt de verwachting .
Antwoord van www.werkspijkerbroek.nlDankjewel voor je reactie! Fijn om te horen dat de kledij aan de verwachting voldoet. 👍