xxlshop
Het goedkoopste webwarenhuis van Nederland!
7,7

• Nick
    Review voor xxlshop

Koop je een beamer bij XXL Shop, krijg je er gratis frustratie en waardeloos klantenservice bij. Mijn beamer ging na een paar maanden stuk. Logisch, want kwaliteit is blijkbaar een onbekend concept bij XXL Shop. Maar voordat ze überhaupt geloofden dat het apparaat kapot was, moest ik eerst een soort detective worden en bewijzen dat hij echt defect was.

Na weken van bellen (want e-mails beantwoorden is ook al te veel gevraagd) en constant van het kastje naar de muur gestuurd te worden, stuurde ik de beamer in. Dat was in september. Het is inmiddels januari en ik heb nog steeds geen beamer teruggezien. Wel kreeg ik een mooie belofte: een gratis HDMI-kabel als 'goedmakertje'. Een HDMI-kabel. Voor een WiFi-beamer. Want ja, daar zat ik natuurlijk echt op te wachten.

Conclusie: XXL Shop, de plek waar je nooit iets moet kopen tenzij je houdt van slechte kwaliteit, maandenlange wachttijden en compleet onzinnige oplossingen. Ik koop hier nooit meer iets. En mijn advies? Jij ook niet.

Antwoord van xxlshop

Beste Nick,

Wat schrikken wij van uw review!
    Helaas is uw review wel wat onvolledig inzake de reparatie onderdelen die vermist waren bij DHL waar alle vertraging vandaan komt en tevens niet helemaal naar waarheid, wij reageren hier dan ook graag op.

Wij hebben van de 4K beamers na jarenlang nooit problemen te hebben gehad helaas een batch ontvangen met een paar fabrieksproblemen in de koeling. Kan natuurlijk een keer gebeuren dan lossen we dat gewoon op, ook bij u!
    Wij staan voor onze producten en staan voor onze garantie, als er iets niet goed is lossen wij dat altijd op.
    De beamers van zijn van topkwaliteit met een zeer lage prijs dankzij onze bulkinkopen, wij geven een goede garantie op deze beamer en als er iets niet goed is heeft elke klant een zeer ruim retourtermijn van 30 dagen wat elke klant een stukje zekerheid geeft.

Na uw melding van het defect met de gevraagde foto om het probleem te duiden hebben wij direct geschakeld met de fabrikant van de beamers. Deze gaven aan wat er diende te gebeuren en hebben direct de benodigde onderdelen aan ons verzonden. Wij hebben uw beamer niet in september maar op 28 oktober retour ontvangen nadat deze enige tijd gebruikt is geweest waardoor ondertussen het zeer ruime retourtermijn was verlopen.
    Wij hadden de beamer liever willen omruilen maar dat kon niet omdat de beamer schade had aan de bovenkant en achterkant dus konden wij alleen nog maar repareren.

Helaas heeft DHL een fout gemaakt door de zending weer terug te sturen en is de zending vervolgens ook nog in Duitsland zoek geraakt, vervelend voor u maar ook voor ons en de leverancier.
    Continue zijn wij met u contact gebleven, zelfs bewijs van DHL aangeleverd aan u dat de zending zoek is en altijd dezelfde dag op uw mails/belletjes gereageerd en soms zelfs binnen een paar uur. Waar uw opmerking betreffende het reageren op uw e-mails dan vandaan komt begrijpen wij niet. Op dat moment stonden wij ook met onze rug tegen de muur, wij kunnen de onderdelen natuurlijk niet tevoorschijn toveren en zonder nieuwe onderdelen geen gerepareerde beamer. Wij hebben de leverancier even de tijd gegeven om hier achteraan te gaan omdat er een officieel onderzoek aangevraagd moet worden bij DHL.

Ondertussen was eindelijk de zending gevonden door DHL en hadden wij de onderdelen netjes ontvangen waar u direct van op de hoogte bent gebracht(VOOR u uw review heeft geplaatst), door de in dit geval vervelende timing van de feestdagen heeft dit inderdaad langer geduurd dan dat we allemaal hadden gewild, hiervoor is meerdere keren excuses aangeboden.

Omdat wij het erg vervelend vonden dat u zo lang moest wachten hebben wij u als tegemoetkoming een gratis premium HDMI kabel aangeboden wat goed past bij de beamer omdat deze beschikt over 2 HDMI aansluitingen en dit in praktijk wel degelijk gebruikt wordt ondanks de WiFi mogelijkheid.
    Dat een cadeau u juist boos maakt was nou precies niet de bedoeling! Wij vernemen dit voor het eerst, als u ons dit had laten weten hadden we iets anders kunnen voorstellen als tegemoetkoming.

Ondertussen hebben wij u een beetje geprobeerd te verwennen met een ander gratis product naar keuze en een mooie cadeaubon om te besteden, tevens is de beamer ondertussen na de nieuwjaarsdagen gerepareerd, getest en werkt deze weer perfect:)

Eind goed al goed!

Met vriendelijke groeten,

Het xxlshop team

• J. Sneeks
    Review voor xxlshop

Zeer te spreken over xxlshop, heel snel mailcontact en keurig verpakt geleverd. Fijne webshop met veel betaalmogelijkheden!

Antwoord van xxlshop

Geacht heer/mevrouw,

Wat leuk om te horen, hier worden wij blij van!:)

Het xxlshop team

• Hoe beoordeel je xxlshop?