Lidmaatschap ingetrokken

zitsta-bureaus.nl heeft 4 4 ster reviews 4
zitsta-bureaus.nl heeft 2 3 ster reviews 2
zitsta-bureaus.nl heeft 1 2 ster reviews 1
zitsta-bureaus.nl heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. C S

bureau besteld en was prima tot er wat mis ging! De motor van het bureau is kapot gegaan waardoor die niet meer naar boven en beneden gaat. 5x mail gestuurd, 10x gebeld (1x iemand gesproken). Echter is er 0,0 service. Vandaag nogmaals proberen te bellen maar wederom weer niemand te pakken gekregen. Let op met bestellen hier want service lijkt niet te bestaan bij ze!!

2. Laura Stikvoort

Ik ben zeer teleurgesteld. November 2021 heb ik bij Zitsta-bureaus een bureau besteld. Maart 2022 ontvangen. September 2022 hield het mechanische op om het bureau te verstellen. Dit eerst per mail en later per whatsapp contact over gehad. Foto's en filmpjes gemaakt. Regelmatig genegeerd door jullie. Jullie geven 5 jaar garantie, maar voeren dit niet uit. Het is nog steeds niet op de juiste manier opgelost

3. G Stoop

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. De telefoon wordt niet beantwoord en mijn mails ook niet. Gelukkig was het geen groot bedrag.

4. Oor

Duurde iets langer dan verwacht, maar ben wel altijd vriendelijk te woord gestaan en het bureau is uitstekend!

5. Marco Klaassen

Mooi product geleverd, conform mijn wensen. De bereikbaarheid was matig en de communicatie over de vertraagde levering was matig

6. Jolanda Benninga

Levering duurde langer dan gepland en waren niet goed bereikbaar. Dat maakte dat ik onrustig werd over de levering. Toen het bureau er eindelijk was, was het helemaal goed! Ben er heel blij mee!