Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Dipty Shop

Zadelmakerstraat 28
1315AR Almere
0648771287
KvK 59326840

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Dipty Shop

Gemiddelde beoordeling

9,8

16 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Dipty Shop

Henny beoordeelde op 2016-04-19

Wat leuk. Shoppen bij een blogger die ik al een tijdje volg. Erg blij met mijn betonnen klok van Zuiver. Gespot op Instagram bij @diptywonen en nu ook bij mij thuis. helemaal blij! Thanks Dipty

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dipty Shop

Mandy Sprenger beoordeelde op 2016-04-19

Mijn airplant was niet helemaal netjes overgekomen. Na een mailtje kreeg ik snel een reactie en kreeg ik de volgende dag een nieuwe toegestuurd. Er fijn bedankt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dipty Shop

Jackie Helms beoordeelde op 2016-04-19

Mijn dochter volgde de blog van diptywonen al een tijdje op facebook en ik nu ook. de shop heeft mooie producten en ik ben nu trotse eigenaar van een warm plaid van imbarroo. Leuk om mijn ervaring zo te kunnen delen. hij is erg warm en stoer en fijn voor in de winter op de bank maar ook in de zomer op de warme avonden. Groeten Jackie

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.