ANTISLIPRUBBERTAPE

ANTISLIPRUBBERTAPE

Speciaal voor trappen ontwikkeld een zelfklevende antislip profiel in verschillende kleuren. Makkelijk door iedereen aan te brengen, supersterk voor een langdurige trapveiligheid!
woningverbetering bouwmaterialen huis & tuin

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Zo veel mogelijk trappen veilig maken, daar doen we het voor!
Joyce en Simon (Dochter & Vader)

Begonnen in 2013 samen antisliprubbertape.com

Een online webshop voor een zelfklevende antislip trap strip, die geschikt is voor de meeste huistrappen.

Maar dat ook door iedereen snel en makkelijk is aan te brengen zonder technische kennis, met als resultaat een veilige trap.

We leveren de antislipstrip inmiddels in heel Europa, waardoor al veel situaties weer veilig zijn gemaakt, zoals de opstapjes in de treinen in Polen, maar ook toegepast op aluminium profielen in Duitsland voor montage op galerij trappen en daar zijn we best trots op.


Bekijk Manifest