DRF Beveiligingssystemen

DRF Beveiligingssystemen

DRF Beveiligingssystemen is uw partner in het adviseren en realiseren van complete beveiliging oplossingen.
Wij bieden een breed pakket aan producten en diensten aan die een oplossing bieden voor zowel de zakelijke als particuliere omgeving.
Camerabewakingsystemen geven een veilig gevoel en is uitermate prettig indien u vaak van huis bent. Met onze oplossingen kunt u vanaf iedere locatie de thuis of kantoor omgeving eenvoudig controleren

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

DRF-IT realiseert de beste IT- en beveiligingsoplossing op maat
Heeft u een bepaald product in gedachten? Wij denken aan het totale plaatje. U krijgt de beste oplossing! Bel ons in geval van calamiteiten, voor vervanging van een onderdeel of voor een one-stop-solution op maat. Elk systeem wordt vakkundig geïnstalleerd en geïmplementeerd. Direct klaar voor gebruik.
Wij zijn gevestigd in Arnhem en leveren onze diensten en producten door heel Nederland. DRF-IT is sterk vertegenwoordigd in de onderwijsbranche, de semi-overheid en het MKB. Ook particulieren zijn welkom!


Bekijk Manifest