Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deugniet en Co

Bijenkorf 66
6961PB Eerbeek
Dit is geen bezoekadres
0645087926
KvK 71229825

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Deugniet en Co

Gemiddelde beoordeling

10,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Deugniet en Co

Danika Hoberth beoordeelde op 2019-07-21

Perfect


Reactie van Deugniet en Co:
Lieve Danika, Wat ontzettend leuk om te horen! Veel plezier met het bestelde item en wie weet tot ziens! Liefs, Team Deugniet en Co
Deugniet en Co

Ramona beoordeelde op 2019-06-04

Erg tevreden.

Deugniet en Co

Sanne beoordeelde op 2019-05-31

Ik heb bij Deugniet en Co al meerdere items besteld , ben blij met de kwaliteit en ook niet geheel onbelangrijk: je krijgt wat je ziet!, het product is niet ineens anders van kleur o.i.d. :)
Snelle levering en netjes verpakt. Ik bestel hier zeker nog vaker.


Reactie van Deugniet en Co:
Hier worden wij blij van! We love our customers! Sanne lief dat je een beoordeling hebt geplaatst. Tot de volgende keer! Liefs,Team Deugniet en Co
Deugniet en Co

Denica beoordeelde op 2019-05-31

Super leuke en originele spullen. Echte aanrader!


Reactie van Deugniet en Co:
Wat leuk om te horen Denica! Bedankt voor je beoordeling. Liefs, Team Deugniet en Co
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.