Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

veko

van t Hofflaan 22
7535CM Enschede
0532032054
KvK 54042461

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
veko

Gemiddelde beoordeling

8,7

195 beoordelingen

Beoordeling van klanten

20%

0%

80%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
KiyOh 94 8,8
Trustpilot 2 5,5
KiyOh 94 8,8
2018
veko

Carolien beoordeelde op 2018-06-27

Bij een retourzending moet je echt veel geduld hebben en diverse mails sturen om je geld terug te krijgen. Ik bestel hier nooit meer iets.

veko

Maria Anje beoordeelde op 2018-02-15

Bestelling ruim 2 weken te laat geleverd. Soms late reactie op email.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
veko

Cindy beoordeelde op 2017-01-11

We hebben een dekbed besteld bij donskussen.nl. Het dekbed voldeed niet aan onze verwachtingen en we wilden het retour sturen. Dit mocht niet omdat het dekbed uit de verpakking was gehaald om het te beoordelen.

We hebben een geschil moeten starten met webwinkelkeur en gelijk gekregen. Daarna duurde het nog 3 weken voordat we ons geld terug kregen. We zijn zeer ontevreden over de werkwijze en service van donskussen.nl.

We zijn opgelucht dat we met hulp van webwinkelkeur het geld voor dit dure dekbed retour hebben ontvangen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van veko:
Beste Cindy,

Jammer dat u ons op deze manier beoordeeld. We hebben de retourregels speciaal voor u aangepast en u gelijk gegeven in het verschil. U heeft volkomen gelijk dat dit te lang heeft geduurd. Echter hebben wij besloten het geld terug te storten, wij zijn nergens toe gedwongen. Wij vinden het erg vervelend voor u dat het allemaal is gelopen, maar het is uiteindelijk opgelost. Wij stellen het zeer op prijs als u de beoordeling verwijderd.
veko

Rohling beoordeelde op 2016-10-15

Ik heb op 8 oktober een mail ontvangen dat het dekbed is ingepakt met een Track & Ttrace nummer erbij maar op dat nummer is niets te vinden en ik heb ook nog nies ontvangen. Duurt wel lang. Op mail geen reactie gehad. Ik hoop dat ik het nog krijg want was duur dekbed .................Levering is echt te lang, moet sneller
16-10-2016: heb inmiddels wel reactie op e-mail ontvangen maar het is nog niet verstuurd. Ik hoop aankomende week. Wat ik al schreef hierboven, levering moet echt sneller, dan ga ik voortaan wel naar de winkel. Beheer zelf ook een webshop en bestellingen verstuur ik op de dag dat bestelling binnenkomt.
21-10-2016: helaas ondanks toezeggingen dat ik bestelling deze week ontvang heb ik nog niets gezien en ook geen bericht van DHL dat mijn pakket is verzonden. Ik heb mijn geld terug gevraagd.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
veko

W van der Meer beoordeelde op 2016-09-30

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt een mega-aanrader! En hou vooral Koen in dienst: TOPPER!!!!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.