Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Dyslexieshop

Kastanjelaan 6
3833AN Leusden
033-4348000
KvK 32091491

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Dyslexieshop

Gemiddelde beoordeling

2,7

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

2018
Dyslexieshop

Jeroen beoordeelde op 2018-11-04

Webversie gekocht, dan verschijnt er een ouderwets invulformulier dat je moet printen, tekenen en weer terugsturen. Dan wordt er contact opgenomen om een account te activeren. ......... het is 2018!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

Michael beoordeelde op 2018-06-19

Ik wil graag van het lopende abonnement af en heb daarbij voorgesteld om het verschil in tarief van een kortlopend en een vijfjarig abonnement te vergoeden over de huidige looptijd van het abonnement. Dit is niet mogelijk, heb voor 5 jaar getekend en dien deze 5 jaar 'uit te zitten'. Geen coulance en er wordt niet meegedacht. Jammer

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

Gerner beoordeelde op 2017-11-04

Heb een update op DVD besteld maar dit leveren ze niet eens uit. Ook informeren ze ons als klant niet, maar op het moment dat we klagen niets ontvangen te hebben moeten we genoegen nemen met een ander product dan ons is aangeboden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.