Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Dyslexieshop

Kastanjelaan 6
3833AN Leusden
033-4348000
KvK 32091491

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Dyslexieshop

Gemiddelde beoordeling

5,7

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

33%

17%

50%

2019
Dyslexieshop

Yvonne beoordeelde op 2019-03-05

Aangemeld voor de Nationale dyslexie conferentie JUNIOR. Op het aanmeldformulier moet bij iedere deelnemer een ander emailadres ingevuld worden. Doe je dit niet dan kan je je niet aanmelden. Ik ga met mijn 11 jarige dochter. Zij heeft (uiteraard) nog geen eigen emailadres. Gebeld met de helpdesk waar ik een hele vriendelijke meneer aan de telefoon kreeg. Hij adviseerde me om dan maar een fake emailadres op te geven. Dat heb ik gedaan anders kon ik de aanmelding niet afronden. Een prima oplossing dus. Maar het verdient niet de schoonheidsprijs.
Verder mis ik aanvullende informate over de dag zelf. Krijg ik de kaartjs per email toegestuurd? Of per post? Ik heb wel een bevestigingsmail gehad maar die maakt het verhaal niet duidelijker.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

JeroenB beoordeelde op 2019-01-22

Goed uitleg over de keuze van product, na enige twijfel over twee producten uitstekende uitleg gekregen van medewerker klantrelatie. We hebben met jullie hulp een goede keuze gemaakt. Dank

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

Diana van den Berg beoordeelde op 2019-01-03

Fijne uitleg over de verschillende producten voor mijn zoon met dyslexie. We gaan met school in gesprek.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

Jeroen beoordeelde op 2018-11-04

Webversie gekocht, dan verschijnt er een ouderwets invulformulier dat je moet printen, tekenen en weer terugsturen. Dan wordt er contact opgenomen om een account te activeren. ......... het is 2018!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

Michael beoordeelde op 2018-06-19

Ik wil graag van het lopende abonnement af en heb daarbij voorgesteld om het verschil in tarief van een kortlopend en een vijfjarig abonnement te vergoeden over de huidige looptijd van het abonnement. Dit is niet mogelijk, heb voor 5 jaar getekend en dien deze 5 jaar 'uit te zitten'. Geen coulance en er wordt niet meegedacht. Jammer

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Dyslexieshop

Gerner beoordeelde op 2017-11-04

Heb een update op DVD besteld maar dit leveren ze niet eens uit. Ook informeren ze ons als klant niet, maar op het moment dat we klagen niets ontvangen te hebben moeten we genoegen nemen met een ander product dan ons is aangeboden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.