Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Grafverzorging De Veluwe

Bogaardslaan 178
7339AR Ugchelen
0557370198
KvK 68496710

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Grafverzorging De Veluwe

Gemiddelde beoordeling

10,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Grafverzorging De Veluwe

van der Weijden beoordeelde op 2019-09-10

Een geweldig resultaat nadat er jarenlang niets aan het graf van onze voorouders was gedaan. Het ziet er weer keurig uit en er wordt respectvol mee omgegaan.

Grafverzorging De Veluwe

A. van de Graaf beoordeelde op 2019-08-30

Zeer goed geholpen

Grafverzorging De Veluwe

Fam. Ruts beoordeelde op 2019-04-16

Zelf zijn we niet meer instaat om het familiegraf te onderhouden, dankzij Coen van Grafverzorging De Veluwe wordt het graf nu periodiek onderhouden. Ook op speciale dagen zorgt hij dat er een mooi bloemstuk of kerststuk geplaatst wordt. Voor ons is dit een uitkomst en ligt het graf er altijd verzorgd bij.

Grafverzorging De Veluwe

Ellis Geleyns beoordeelde op 2019-02-27

Heel tevreden met het afgesproken resultaat. Blij !

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.