Grafverzorging De Veluwe

Grafverzorging De Veluwe

Grafverzorging De Veluwe streeft naar een betaalbare oplossing voor u als nabestaande, wij bieden Urnen aan voor scherpe tarieven waarbij niet bezuinigd word op kwaliteit. Maar wij zorgen dat de schakel na u als klant zo kort mogelijk blijft.
Ook voor uw dierbare die begraven zijn in Apeldoorn en omgeving hebben wij een passende oplossing, wij verzorgen de rustplaats, indien gewenst plaatsen wij bloemen of planten. Bent u geïnteresseerd in 1 of meerdere oplossingen die ik aanbied maak ik een persoonlijke offerte voor u.

In het kort samengevat wat wij doen:
- Urnen webshop
- Bloemenabonnement
- Plantenabonnement
- Grafonderhoud
- Tijdelijke grafomranding
- Letters inschilderen
- Tijdelijke gedenktekens
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.