Grafverzorging De Veluwe

Grafverzorging De Veluwe

Grafverzorging De Veluwe streeft naar een betaalbare oplossing voor u als nabestaande, wij bieden Urnen aan voor scherpe tarieven waarbij niet bezuinigd word op kwaliteit. Maar wij zorgen dat de schakel na u als klant zo kort mogelijk blijft.
Ook voor uw dierbare die begraven zijn in Apeldoorn en omgeving hebben wij een passende oplossing, wij verzorgen de rustplaats, indien gewenst plaatsen wij bloemen of planten. Bent u geïnteresseerd in 1 of meerdere oplossingen die ik aanbied maak ik een persoonlijke offerte voor u.

In het kort samengevat wat wij doen:
- Urnen webshop
- Bloemenabonnement
- Plantenabonnement
- Grafonderhoud
- Tijdelijke grafomranding
- Letters inschilderen
- Tijdelijke gedenktekens
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Coen van de Plas.
Grafverzorging De Veluwe weet hoe belangrijk het is dat de laatste rustplaats van een dierbare verzorgd is.
Daarom heb ik een aantal abonnementen en onderhoudspakketten samengesteld, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Heeft u specifieke wensen is dat uiteraard ook mogelijk ik maak graag een offerte op maat naar uw wensen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.