Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Stoer Metaal

Schrepel 10
1648 GC De Goorn
0229544137
KvK 72193034

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Stoer Metaal

Gemiddelde beoordeling

10,0

13 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Facebook 9 10,0
Google Plus/Places - 8,8
2019
Stoer Metaal

Ram van Gool beoordeelde op 2019-03-26

De communicatie bij bestelling was prima ook de schriftelijke afhandeling was perfect , na de uitpak van de meubelstukken zag het er gelikt uit dus niets te klagen. ook de aflevering door Firma Beentjes was goed de chauffeur heeft ons nog even geholpen.

Stoer Metaal

Roeland Meijer beoordeelde op 2019-03-18

Ik had een wat afwijkend model nodig. Er werd snel gereageerd en goed meegedacht. Super vriendelijk; Super snel; en het product was uiteindelijk super mooi!

Stoer Metaal

Jordy van Soest beoordeelde op 2019-03-07

Ik had al ergens anders een tv meubel gekocht, maar die heb ik geannuleerd toen ik er achter kwam dat ik er één op maat kon laten maken voor een fractie van de prijs. Het feit dat ik al heel erg blij ben met de, in dezelfde stijl, eet-en salontafel hielp daarbij. Kwaliteit voor een mooie prijs. Ook complimenten voor het e-mail-en telefonisch contact; vriendelijk, meedenkend en vrolijk.

Stoer Metaal

Corrianne van de Ven-Heijmans beoordeelde op 2019-03-04

Wij hebben eind januari een tafel besteld bij Stoer Metaal. Levertijd ongeveer 1 maand. Geweldige service,mooi product en een heel prettig persoonlijke contact. Wij zijn meer dan tevreden over Stoer Metaal.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.