Stoer Metaal
Stoer Metaal verkoopt stoere, ijzeren meubels en woonaccessoires.
We maken voor ons eigen merk tafels, banken, kasten en op aanvraag maatwerk. Onze woonwebwinkel stoermetaal.nl verkoopt metalen lampen, stalen kasten, industriële tafels met bijbehorende banken en natuurlijk ijzeren decoraties. Wij houden van stoer, industrieel, gedurfd en eigenwijs.
Naast onze eigen label verkopen we verschillende merken als House Doctor, Madam Stolz, Nordal, HK Living, vtwonen, om zo een breed assortiment aan stoere, unieke, ijzeren woonitems te creëren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vernieuwende, unieke woonitems voor in de webshop.
De zekerheden van https://www.stoermetaal.nl/nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.