10 minuten voor de bezorging kregen wij een telefoontje, heel plezierig. Vriendelijke en nette bezorger, heeft de ligbedden in elkaar gezet, samen naar boven gebracht en het karton weer meegenomen. Prachtige ligbedden, zijn er blij mee. Fijne ervaring dus!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2014
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Pannekoek
- Jaap
Binnen 5 dagen een complete 5-delige loungeset + day-bed keurig netjes geleverd, met eerst een telefoontje om de aflevering te plannen en op de dag van bezorging een telefoontje een kwartier van tevoren of het uitkomt. Jazeker! Alle meubels zijn meteen mooi op hun plek geplaatst. Geen gedoe met verpakkingsmateriaal, dat is meteen meegenomen. Kortom, topbedrijf!
Hoe zou je Latour Tuinmeubelen beoordelen?
- Hans
Tweede bestelling, wederom super!
- Annelies Hoek
Hele goeie service
- Walter
Mooie zaak. Konden zelf eerst lekker rustig rondkijken, kregen daar de tijd voor. Daarna goed advies gekregen over de aanschaf van onze ligbedden. Vlotte bezorging en de bezorger was erg aardig. Heeft de ligbedden goed voor ons in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Erg fijn!
- Marijke
Prima geleverd, inpakspullen meegenomen, staat prima. Afdekhoes was voor iemand anders, waren al verbaasd dat hij erbij was, want bij aankoop werd gezegd dat hij later kwam en dat was ook zo, maar hij is perfect op maat gemaakt en van uitstekende kwaliteit. Bank zit heerlijk en is heerlijk anders dan de nu aangeboden banken, dus wij zijn blij.