Fijn contact en snelle levering! Erg fijn dat het karton gelijk word meegenomen, zodat we het niet zelf hoefde af te voeren.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2014
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Stefanie van der Vorm
- Rosita
Helemaal blij! Wat een goede service. Zondagavond besteld en woensdagochtend al geleverd. Alles netjes volgens afspraak en een half uur voor levering nog gebeld door de chauffeur. Fijn dat ze als extra al het verpakkingsmateriaal weer meenemen😊. En een prachtige bank in de tuin. Kan alleen maar zeggen, bij twijfel gewoon doen!
Hoe zou je Latour Tuinmeubelen beoordelen?
- Carola
Vriendelijke medewerkers tijdens telefonisch contact, showroom ligt helaas niet in de buurt maar door de duidelijke informatie kon er online besteld worden. Supermooie flow lounge ligbedden gekocht.
- John Timmer
Was helemaal top! Koerier belde netjes dat hij er aan kwam, en heeft de tuintafel keurig in elkaar gezet. Zeer tevreden! 👍👍👍👌🏻 En zeer vriendelijk. En top!
- Pascale
Het tafeltje is nog leuker en mooier dan op de foto en nog snel geleverd ook. Erg blij mee.
- Irma
Top bedrijf! De kwaliteit van 4seasons outdoor is natuurlijk geweldig en het bedrijf wat de levering doet ook! Goede communicatie nadat we de bestelling geplaatst hadden gelijk contact met ons opgenomen om een leveringsafpraak te maken. En binnen een week zaten we op onze stoelen. Met een gerust gevoel dat ze nergens goedkoper waren. Dit bedrijf maakt het helemaal waar!