Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Latour Tuinmeubelen heeft 104 4 ster reviews 104
Latour Tuinmeubelen heeft 7 3 ster reviews 7
Latour Tuinmeubelen heeft 2 2 ster reviews 2
Latour Tuinmeubelen heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Mart

Erg tevreden over het bestelproces, de aankoop en de levering. Aardige vent die de levering kwam brengen. Hij heeft de tafel en stoelen netjes in elkaar gezet en nam het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Ik ben erg te spreken over deze service. Als klein minpuntje, ze geven van te voren niet aan dat de chauffeur alleen komt, hierdoor moest ik helpen met tillen. Dit is voor mij geen probleem, maar voor oudere mensen zou dit een probleem kunnen zijn.

2. Michelle

Fantastisch!

3. Hoe zou je Latour Tuinmeubelen beoordelen?

4. bennie

prima service! en snelle levering kan iedereen aanraden.

5. Tom

Mooie showroom, eerlijk advies en nette prijzen. Vanaf begin tot aflevering een zeer fijne ervaring met Latour.

6. Mark

Onlangs bezochten we Latour omdat we op zoek waren naar een nieuwe loungeset. We waren verrast door de ruime keuzemogelijkheden. We hebben eerst zelf rustig rond gekeken en toen we vragen hadden werden we onder het genot van een kopje koffie vriendelijk geholpen. Onze keuze was snel gemaakt en kon ook heel snel geleverd worden. De bezorger heeft alles netjes uitgepakt en op zijn plaats gezet en het afval meegenomen. Wij zijn er blij met onze nieuwe set en gaan hier vast vele jaren van genieten!

7. Bart B.

Enorm tevreden, zowel wat betreft de kwaliteit en het design van het ligbed, als van de vlugge en zeer vriendelijke levering na telefonische afspraak, waarbij alles zorgvuldig geplaatst werd en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Gewoon top 🔝