Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

• Regelmatige monitoring
  • Duidelijke voorwaarden
  • Klachtenbeheer
  • Echte ondernemer

Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 3108 5 ster reviews 3108
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 584 4 ster reviews 584
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 75 3 ster reviews 75
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 52 2 ster reviews 52
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 107 1 ster reviews 107

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Nino Witkamp

Super snel en goed geregeld Bellen netjes iets van te voren Afspraken netjes en snel geregeld Echt een aanrader Top services

2. Mathijn

Auto online aangeboden, binnen 5 minuten net te woord gestaan voor een prijs en een ophaal moment. Netjes gebeld 5 minuten van te voren door de chauffeur, auto zo ingeladen en adminstratief snel afgehandeld. Aanrader

3. Hoe zou je Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands beoordelen?

4. Hilda

Dank je wel voor de goede service

5. Paul

Ik ben al langer bekend met van de Ven auto's en de venyard zelf in het verleden ook een auto gekocht en daar was ik ook tevreden mee daarom had ik nu zoiets met dat ik afscheid wilde nemen van mijn auto ik denk Bel hun gaat altijd goed snelle service alles werkt vlekkeloos naar mijn idee dus dik tevreden!!!

6. Roy

Na bestelling geplaatst te hebben voor betreffende onderdeel, gelijk in actie gekomen om deze via DHL op te sturen. Tweede dag ontvangen van VENauto.

7. Joep

Topbedrijf snelle reacties en meteen antwoord erg netjes heb contact gehad met Salaheddine supersnel antwoord top